Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üzerinde raporum var. Nasıl bir araç alabilirim?

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
selam benimde sakatlık oranım maaş hesabında %100 fakat elime bir rapor gelmedi sizce istemem gerekiyormu ayrıca dev. hast. bakım aylığı için verdiği rapor %93 ben buna göre araç alabilirmiyim önceden ehliyetim vardı ayrıca dev. hast. raporda ağır özürlü yazıyor ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor malumunüz para bize fazla lazım olduğundan ne kadar peşin verip gerisini krediyle alabilirmiyim ve sizce nsıl bir araba almam gerekir

Arabayı kendin mi kullanmak istiyorsun, yoksa 3.. derece yakınların mı kullansın istiyorsun?

demek istediğim benim belgelerim hiç yok sakatlık geliri alanların raporu eline geliyormu veya nereden almışlar ayrıca kendim kullanmak istiyorum nasıl bir araba önerirsiniz birde 5000tl verip gerisini kredi kullanarak alabilirmiyim nasıl muracaat ediip ne gibi bir raporlar almam gerekiyor

H sınıfı ehliyet ve vergisiz otomobil alabilmek için yeni (ve özellikle o işler için) rapor almalısın. Bakım aylığı için aldığın rapor işine yaramaz.

Ayaklar çalışmıyor, eller çalışıyorsa, "Ayakları kullanmasına gerek olmayacak elle kumandalı özel donanımlı araç kullanır, özel donanımla H sınıfı sürücü olur" ibarelerinin yer aldığı (iki nüsha) raporla hem H sınıfı sürücü olursun hem de Vergi muafiyetli araç alırsın. Yalnız, alacağın araçta elle kumandanı sağlayacak özel donanım olacak ya. Onun için arqacı senden başka hiç hiç hiç kimse kullanamaz.

Araç tercihi ve kredi ise bambaşka bir konu. Bilemiyorum... Alım - Satım - Reklam - Bağış İlanları forumunu takip edebilirsin

raporun arka sayfasında
h sınıfı (değerlendirmedi)
h sınıfı ( evet )
özel tertipatlı araçkullanabilir (değerlendirilmedi)
özel tertipatlı araçkullanabilir ( evet )
böylemi olması gerekiyor ayrıca akülü sandalye içinde evet yazdırmammı gerekiyor hepsini bir raporda yapabilirmiyim

Üst Alt