Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üzeri raporum var. Otomobil alım işlemleri ne kadar sürüyor?

kimkimedumduma

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim %90 üzeri engelli raporum var ve araç alımı için bir firmayla görüştüm.Raporumu vergi dairesine gönderdiklerini ve onay beklediklerini söylediler.10 gün oldu (gerçi araya tatiller de girdi) hala cevap beklediklerini söylüyorlar.Gerçekten bu iş bu kadar uzun sürüyor mu ve sürüyorsa ortalama ne kadar bir süre gerekiyor.Tecrübe eden arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler...

O kadar beklenmiyor, Raporu verdiğiniz firmanın elemanı gidip vergi dairesinde işi kendisi hallediyor,yani aracın evrak ruhsat vergi dairesi işi en fazla iki üç günlük bir iş.Bence gidip firmaya bir sorun neden bu kadar gecikme oldu diye.

Sordum,vegi dairesinde bir kişinin bu işle uğraştığını ve yoğunluk olduğunu söyledi.Hatta ben istemez miyim bir an önce aracı satıp paramı cebime koymayı dedi.Bana da garip geldi ve danışmak istedim sizlere.

ne saçma biz aynı gün içinde raporun fotokobisini verdik ve faksladılar onay verdiler

Üst Alt