Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende malulen emeklik icin basvurdum yurdisinda calismislm var ona bagli olarak 1800 gun prim yatiridm girtlak kanseriym %90 rapor aldim hala bekliyorum acaba emekli olmayacakmyim
subat 2014 de basvurdum muayne falan oldum her evrak verildi gerci bende %90 aldim ama sgk kendi belriliyor orani % 60 belkide gecirmezler girtlak kanseriyim girtlak alindi acik yaralar var konusamiyorum duygu kaybi var yemek yiyemiyorum sonda ile besleniyorum belkide bu kadar sey SGK yetmez ))
Maluliyete temel olacak raporu hangi tarihte aldınız? O tarihten sonra en geç 3 ay içinde sonuca bağlanır aslında. Velev ki raporda bir eksiklik olduğu tespit edilirse, bu sürede buna dair de size bir yazı gelmeliydi.
geldi geldi yazi falan benden ilk tani aldim hastaneden ekspertis istediler bende elimdeki bütün evraklari hastanede rapor alirken veridm dedim elimde baska belge falan yok diye dilekce veridm gectimiz cuma gunu 10.10.2014 günü artik heyete gidecek dediler bakalim hayilrisi.
kisa özet yapyim ben alman vatandisiym türk vatandasligindan izin alip cikarak türk vatandasi iken calsimisligim vardi almanyada onu borclanip 1800 gunluk borclandim ardindan maluliyet icin ilk dilekcemi bu yilin subat ayinda veridm baya uzadi yani.
asil ilk dilekcemi amaklik icin ta 2006 yilinda veridm tc vatandsdi olmadim icin mahkemye falan veridm ta 2013 yilina kadar sürdü ve kazandim mahkemyi bu sayede emekliligie basvurdum baya uzun hikaye tsk ederim cevaplariniza