Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 90 raporumla araç almak için hangi yolu izlemeliyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kirei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kirei

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar diyalize giriyom. Yuzde 90 raporum var. Raporu cuma cikardim. pazartesi elime gececek. Benm rapor alirken ÖTV indirimi diye basvurmadim. Ama yüzde 90 aldim. Yeni araba alacam nasil bir yol izlemek lazim.

ben raporla birlikte maliyeye veya deftardarlığa vs başvurmam gerekiyorumu ?

Hakketten ya bu soruyu bende merak ediyorum genelde raporu bayilere goturdugunde kendilerinin hallettigini soyluyorlar ama gecen vw bayisine gittigimde ordaki bayan benim vergi dairesinden ve trafikten onay alip sonra satiş işlemlerine başlayabildiklerini soyledi.... bayiden bayiye fark ediyor sanırsam

Tüm işlemleri bayi adına çalışan muameleciler halleiyor. Tek yapmanız gereken o muamelecilere işlem yapmaları için noterden vekalet vermekk.

peki vereceğimiz vekaletin içeriği nasıl olmalı vekalet verirken yanlış birşey yapmayalım?

Noterdekiler bunu biliyorlardır. Ne için olduğunu söylemeniz halinde kendileri yazar...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt