Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 90 raporumla araç almak için hangi yolu izlemeliyim?

kirei

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar diyalize giriyom. Yuzde 90 raporum var. Raporu cuma cikardim. pazartesi elime gececek. Benm rapor alirken ÖTV indirimi diye basvurmadim. Ama yüzde 90 aldim. Yeni araba alacam nasil bir yol izlemek lazim.

ben raporla birlikte maliyeye veya deftardarlığa vs başvurmam gerekiyorumu ?

Hakketten ya bu soruyu bende merak ediyorum genelde raporu bayilere goturdugunde kendilerinin hallettigini soyluyorlar ama gecen vw bayisine gittigimde ordaki bayan benim vergi dairesinden ve trafikten onay alip sonra satiş işlemlerine başlayabildiklerini soyledi.... bayiden bayiye fark ediyor sanırsam

Tüm işlemleri bayi adına çalışan muameleciler halleiyor. Tek yapmanız gereken o muamelecilere işlem yapmaları için noterden vekalet vermekk.

peki vereceğimiz vekaletin içeriği nasıl olmalı vekalet verirken yanlış birşey yapmayalım?

Noterdekiler bunu biliyorlardır. Ne için olduğunu söylemeniz halinde kendileri yazar...

Üst Alt