Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporum var, ellerimi kullanabiliyorum. Ehliyet alabilir miyim?

Adare

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
lütfen bana da yardımcı olun benimde özür derecem %90 üstü sadece bacaklarım tutmuyor ama bedenimde sorunum yok ellerim ve vicudum gayet normal benim ehliyet almam mümkünmü beni bilgiilendirirmisin oturanboğa

bence eller sağlam ollursa ehliyet alman hiç bir engel yok

Ellerini kullanabilen herkes H sınıfı sürücü belgesi alır. Bunun için bir kursa ve rapor için de hastanye gitmen yeterli.

ama ellerimle destek almadan yada kucağıma yastık almadan oturamıyorum

O zaman alamazsın sürücü belgesi kardeşim. Çünkü sürüş anında savrulmamak çok hayati önemde. Düşün, bir elinle direksiyonu tutacaksın diğeriyle gaz-fren tertibatını. Bu durumda sürüş güvenliğini sağlayamazsın.

Adare' Alıntı:
iyi günler bende doğuştan 2 bacağım tutmuyor ehliyeti nasıl aldını beniimle irtibata geçermisiniz
ama ellerimle destek almadan yada kucağıma yastık almadan oturamıyorum

sevgili kardeşim budurumda H sınıfı ehliyet alman biraz zor ama benim durumumu soruyorsun ben herhangi bir gerece gereksinim duymadığım için rapor verdiler.
senin yapman gereken ilk başta hastahaneye gidip rapor için başvurmandır eğer rapor alırsan gerisi kolay.
böylece en sağlıklı neticeyi alırsın..............
not: bilmek istediğin detaylı bilgi varsa sorabilirsin...........
ben ehliyeti istanbuldan aldım.

Üst Alt