Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporu olan kişi adına alınan araç kaza yaptığında hukuki sorumluluk kimde olur?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
% 92 raporum var..Annem v babamla yaşıyorum.ÖTV indiriminden yararlanarak adıma araba almak istiyoruz.aracı ablam v eniştem kullanacak..Burda merak ettiğim şu; ALLAH korusun,ablam ve eniştemin arabayı kullanırken yaşayabilecekleri maddi hasarlı v ölümlü trafik kazalarında araç benim adıma kayıtlı olacağı için yasalar karşısında herhangi bir cezai sorumluluğum olacak mıdır? ARTI Raporumun ön kısmında AĞIR ÖZÜRLÜ ve SÜREKLİDİR ibareleri işaretli ve arka kısmında ise Araba almak için ÖTV İNDİRİMİ ile ilgili bir ibare yok..Araç alırken bu sorun olur mu? yardımcı olacak dostlara şimdiden çok TEŞEKKÜRLER..........

Enişteniz aracı alırken noterden taahhütname imzalamak zorunda hukuki ve cezai sorumlulukları kabul ettiğine dair..

Raporun % 90 ve üzeri olması yeterli, başka herhangi bir ibare bulunmaması sorun olmaz.

KKELEBEKK;

yardımın için çok teşekkürler..bu soruyu başka bir konu başlığı altında sormuştum.Ayrı bir konu başlığında yayınlaman iyi olmuş..

Üst Alt