Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

9 kişilik ticari aracı ÖTV indirimi ile alabilir miyiz?

aarif1979

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba şu anda dacia logan aracımız var özürlü plakalı yalnız bu araca artık sıgmıyoruz ve 5 seneside dolmak üzere ben bir dahaki hakkımı ticari minibüs tarzı araçlardan yana kullanmak istiyorum 8+1 veya 9 kişilik araçlardan alabilirmiyiz? 2800 cc yi geçmeyecek şekilde ötv indirimi olurmu?vergiden yine muaf olacak heralde biraz açabilirmisiniz bizleri rica etsem transporter,trafic,tarzı araç alabilirmiyim özürlü üzerine yine.

1600 cc binek 2800 cc yi geçmeyecek ticar araç alabilir

Bahsettiğiniz araçlar 87.04 kapsamında mı diye galeriye sorun derim.

özürlü üzerine ticari araç

selamün aleyküm özürlü kardeşim var ve onun üzerine bir taksi aldık %37 ötv indirimiyle vergidende muaf.5sene satılamaz ının dolmasına az bir süre kaldı.biz artık taksiye sıgmıyoruz onun içinde 8+1 veya 9 kişilik araba almayı düşünüyorum bir dahaki hakkımıza. şimdi 1.sorum alacagım arabalar otomobil oldu deniliyor bu %37 ötv indirimnden faydalanıyoruz anlamınamı geliyor gelmiyorsada ticari olarakmı alacagız diyelimki ticari olarak alıyorum ötv indirimi %10 olur diyorlar dogrumu yine araç vergiden muaf mı olur? yoksa vergidendemi %10 muaf olur?ya rica ediyorum şu konuyu biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz bizler 9 kişilik araçları almalımıyız alabilirmiyiz ?otomobil gibi kullanabilirmiyiz sizden haber bekliyorum ve çok tşk. ediyorum

Üst Alt