Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 88 Engelli Raporum ile araç alma hakkında..?

serhatyazc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Benim %88 (Nefes ile alakalı) engelli raporum bulunmaktadır. Ben araba almaya karar verdim fakat şuan %2 ile kaybettiğim görülmektedir. Bu yüzdende şimdi bende B sınıfı ehliyetim mevcut ama H sınıfı ehliyet alarak araba almaya hak kazanabilirmiyim diye sizlere sormak isterim.

serhat b ehliyetini engelli raporun yokkenmi aldın yoksa raporu aldıkta sonramı aldın bilgi verirsen sevinirim benimde 84 raporum var b ehliyeti alacagım b ehliyete ihtiyacım var

Aslında engelli raporunun olup olmaması önemli değil, sürücü yönetmeliği 'ne göre rahatsızlığınız için hangi sınıf ehliyet veriliyorsa onu alırsınız.

KKELEBEK hanim benim araba alma sansim var, verdiginiz linkte benim hastaligima hic bir sekilde surucu belgesi verilmez diyor.Ama 2003'den bu yana B ehliyetim var.Araba almaya kalksam ehliyetim iptalmi olcak simdi.?*

Üst Alt