Arkadaşlar... bugün dayım için sağlık kurulundan ÖTV İNDİRİMİ için rapor aldık... amacımız bir araç almaktı... bildiğim kadarıyla %90 ve üzeri oranlar ile bu rapor alındığında araca herhangi bir tertibat takılmıyordu... Dayım MS hastası olduğu için yürüyememekte... raporu bugün aldık... sizlede paylaşıyorum... özür oranı %87 ağır özürlü... ve sürekli... belgesi verildi... görevliye şimdi ne olduğunu sordum... ÖTV indirimi ile araç alabilirsiniz dedi. herhangi bir aparat takılıp takılmayacağını sordum... işlerin artık değiştiğini %85 ve üzeri raporun yeterli olduğunu ve araca herhangi bir aparatın takılmayacağını söyledi... ruhsata da 3 kişiyi şöför olarak ekleyebileceğimizi söyledi... inanmakta zorlandım ama oradaki vatandaşlardan biride aynen şunları söyledi. "bende yıllardır bu işin içindeyim. %85 ve üzeri dediğiniz işlem için yeterli. kaldıki sizin raporunuz %87... benim eşimin %85 raporu var ve tertibatsız otomatik aracı ben kullanıyorum. ruhsata işliyim ve ötv ödemedek aldık " dedi... siz ne diyorsunuz...
DAYIMIN RAPORU... (internet ortamı olduğu için resim, kimlik no vs. sildim....)

Uploaded with ImageShack.us
DAYIMIN RAPORU... (internet ortamı olduğu için resim, kimlik no vs. sildim....)

Uploaded with ImageShack.us