Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%87 raporu olan dayım adına ÖTV indirimli araç alabilirmişiz..?

tolley

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar... bugün dayım için sağlık kurulundan ÖTV İNDİRİMİ için rapor aldık... amacımız bir araç almaktı... bildiğim kadarıyla %90 ve üzeri oranlar ile bu rapor alındığında araca herhangi bir tertibat takılmıyordu... Dayım MS hastası olduğu için yürüyememekte... raporu bugün aldık... sizlede paylaşıyorum... özür oranı %87 ağır özürlü... ve sürekli... belgesi verildi... görevliye şimdi ne olduğunu sordum... ÖTV indirimi ile araç alabilirsiniz dedi. herhangi bir aparat takılıp takılmayacağını sordum... işlerin artık değiştiğini %85 ve üzeri raporun yeterli olduğunu ve araca herhangi bir aparatın takılmayacağını söyledi... ruhsata da 3 kişiyi şöför olarak ekleyebileceğimizi söyledi... inanmakta zorlandım ama oradaki vatandaşlardan biride aynen şunları söyledi. "bende yıllardır bu işin içindeyim. %85 ve üzeri dediğiniz işlem için yeterli. kaldıki sizin raporunuz %87... benim eşimin %85 raporu var ve tertibatsız otomatik aracı ben kullanıyorum. ruhsata işliyim ve ötv ödemedek aldık " dedi... siz ne diyorsunuz...

DAYIMIN RAPORU... (internet ortamı olduğu için resim, kimlik no vs. sildim....)

Uploaded with ImageShack.us

Üst Alt