Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%85 raporlu çocuğum için araba alabilir miyim?

kasırga73

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar

benim agır ozurlu bir cocugum var 2005 dogumludur ve 2010'da kurula girdi ve % 85 ağır özürlu raporu verildi bakıcı maasını bide üç aylık maasını ala biliyordum taki ben azgeri iş bulana kadar ve üç aylıklar kesildi. ve ben araba almak istedim oglumun adına raporun % 90 olmsını söylediler bana
ve ben raporu nasıl yukseltebilirim?
çocugümün suanki raporundaki deyerleri yazacam
ORTA MENTAL RETARDASYON 70
EPİLEPSİ 15
ALT EXREMİTE FONKSİYON KAYBI 39 DENMİŞ

VE RAPOR ORANINA % 85
DENİLMİŞ.

ŞİMDİDEN BANA YARDIMCI OLA BİLECEK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM...

baltazar formulüne göre toplandıgında malesef oran düşmekte 90 rapor için başka hastaneleri deneyebilir veya rapor yeni çıktı ise il saglık müdürlügüne itrazede bilirsiniz 85 rapor oranı ile oglunuz üzerinden araç alamazsınız

peki baska hastahanede başvurduğumda bakıcılık maaşndan da olmıyalım?
bide üç aylık masınıda alamazmıyız ben azgeri bi işte çalışıyorum bunun içinde yardımcı ola bilirseniz cook memnun olurum
peki raporumuzun oranı düşme itimali varmı?

Kasırga73, çocugunuzun bakıcısı siz misiniz? Eger çocugun bakıcısı siz iseniz çalışmaya başladıgınızı il müdürlüğüne bildirdiniz mi?

% 90 üzeri olmadan araç alamazsınız.

Çalışmaya başladığınızı evde bakım aylığı konusunda yeniden gelir hesabı yapılması için il müdürlüğüne bildirmeniz lazım. Aksi halde evde bakım aylığı da kesilir. Aman diyeyim ihmal etmeyin

Üst Alt