Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%82 raporum var. Bağkur'dan SSK'ya geçtim. Ne zaman emekli olabilirim?
ben de Bağkur dan ssk ya geçmiştim .üç buçuk yıl daha pirim yatırır isem emekli olur muşum dediler . Ben de ssk dan malulen emekli olabileceği mi öğrendim ve 2008 de malulen emekli oldum .950 tl maaş alıyorum şu an
bende 5510dan emekliliğe başvurdum %82 raporum vardı ama kuruldan gelen yanıt: :%60 ın altında olduğu için redddedilmiştir. ne yapmam gerekir bana %50 yeterken %60ın altında diye yazı göndermeleri abes değil mi
Hemofili A hastasıyım. %80 raporum var. Nasıl emekli olabilirim?
hemofili A hastasıyım. 16 yıldır bağkurluyum. normalde % 80 özürlülük raporum vardı. kurula gitmişti.gelen cevap da % 60ın altında olduğu için reddedilmiştir denildi. ne yapmam lazım bu durumda bilgi verirseniz.
raporda yazan faktör oranları nedir ? faktör aktivitesi %2 nin altındaysa %80 raporun vardır. öyleyse raporun varsa raporda 2 farklı zamanda alınan sonuçlar doğru yazıldıysa (virgül hataları bile olabiliyor bende oldu) sorun olmaması gerekir.
Şimdi o red kararına karşı bir dilekçe verip, "emeklilik işlemlerimin 5510 sayılı yasanın 28. maddesine uygun olarak erken Yaşlılık emekliliği statüsünde gerçekleştirilmesini arz ve talep ederim" deyin sigorta müdürlüğüne. Bu sefer emekliğiniz onaylanacaktır.
sa bulet abi dun dilekçemi verdim olumlu dediler alah razı olsun gosterdiğinz yol için bide banka sordular ziriatmi halk bankasımı diye sordular bende halk dedim maaş için malulen değilde erken yaşlılık 5510 sayılı kanuna gore yaptılar olumlu dediler acaba nekadar surede cevap verirler bulent abi bide ne kadar maaş alırım tş
baştan beri szi dinlemdim çoktan yol almıştım ssk geçmeme gerk yoktu ama başta yanlış yol gosterdilre yok vergi indirimi yok ssk geç oldu biraz ama geri bağkurdan başvurdum dediğinz gibi sağlun var olun
çok teşklr alah razı olsun bana gostermiş olduğunz yol için emekli oldum sizlere minettarım sayın site yonetimi bundan boyle bende sizlere elmden geln neyse uyelrinize yardımcı olmaya çalışcam inşl tşklr
sa tekrar sizlere bi sorum var yardımcı olrsanz sevinrim :%84 raporum var hemofili hastasıyım 8 ayda1013 te emkli oldum
16 yıl 1 ay hizmetim vardı bağkurdan malulen emkli etmdilr 5510 sayılı kana gore yaşlılık maşına bağldılar 683 tl maaş alıyorum acaba 3 aylık özürlu maaşınada baş vursam onuda alabilirmiym eyer baş vurursam normal maaşımı kesilirmi tş