Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 rapor oranı olan işitme engelliler iş bulabilir mi?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben işitme engelliyim ve konuşma bozukluğum var. sol ve sağ cihazım var.
engelli raporum yüzde 82 çıktı ama işkur'dan başvuru oluyor mu? benimle aynı raporu olan iş başvurusu oldu mu? iş nereden başvurdun? hangi sitede başvurdun?

İşkur a üyelik oluştur.Raporunu yükle.İki tane büyük iş arama sitesi var.Oradaki ilanlar çok büyük oranla işkur sitesinde de var.İşkur da %40 ve üstü engelli raporu olan eleman arıyorlar.Bunların dışında belediyenin iş bulma kurumu varsa oraya kaydol.Sonrasında işkur iş pozisyonunda istediğini işaretle mesajları gelsin telefonuna.İşkur toplu iş görüşmesini kendi sabit binalarında yapıyor.Oralara işkur ilan yayınlayanların sorumluları geliyor.İşitme engelli olduğundan diğer engellere göre farklı davranılabilirsin.Ortopedik engelli çok istiyorlar.

@işitmeengellikız60, Merhaba,

Eğer Anadolu bölgresinde Yaşıyorsanız İşkurun 2 etap Kendi işini kuran engelli bireylere Hibe desteği veriyor. Araştırmanızı tavsiye ederim

Eğer yapabiliyorsanız Köy gibi yerlerde KüçükBaş hayvancılık ile başlayın derim.

@tHe_GaMe,

hibe desteği görmüşüm ama başvuru geç kalmışım başvuru ne zaman gelir?

küçükbaş hayvancılık yapamıyorum

cevap verdiğin için teşekkür ederim

@işitmeengellikız60, Ne yapacağına Bağlı,
Küçük Baş hayvancılık planlıyorum.
Kosgep eğitim Belgesi istiyor
Sürü yönetim belgesi istiyor
Üzerine Herhangi bir vergi gözükmemesi lazım ;;(iş yeri vs olmaması lazım )
Bulunduğun Bölge de ikametgah istiyor.

İşkur ile görüşebilirsen ne yapmak istediğini netleştirkten sonra daha net bilgi verirler.

Üst Alt