Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 oranlı raporu bulunan annem adına araç alabilir miyiz?

mehmet özyavuz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben birşey danışmak istiyorum annem %82 oranında özürlü raporu var o raporla araç alabilirmiyiz ?alabilirsek ben kullanabilirmiyim çünkü annemin ehliyeti yok bu yaştan sonrada ehliyet alması düşük ihtimal yaşı 54 çünkü yani aracı alıp benim kullanmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ....

582 oranla araç alamassınız ortopedik engelliyse bilmem onu belirtmen lazım annenizin rahatsızlığı ortopedik değilse 90 ve üzeri rapor almalısınız

göğüs kanseriydi göğsü alındı sağ taraf bunun neticesinde %82 özürlü olarak heyet raporu var . ortapedik engele giriyomu bilmiyomurum.h sınıfı ehliyeti olsa alabilrmi ? peki onuda arada somuş olayım yardımınız içinde teşekkürler .

otv yararlanmak ıcın %90 uzerı olucak h sınıfı ehlıyet ıcın annenıze vermezler fızıksel engelı olması gereklıdır ozur derecesı de olsa hocalar fızıksel olmadıkca vermıyor malesef h sınıfı varsayalım aldı sız kullandıgı arası suremezsınız ve otv den gene faydalanamaz

Üst Alt