Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 hemofili raporumla araç alabilir miyim?

hakan_tatlı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sa sayın yonetici ben ötevesiz arç alamk istiyorum oncelikle ne yapmam lazım :%82 raporum var hemofili b hastasıyım oncelikle bana onerinz nelrdir yardımcı olrsanz sevinrim tşkler

Hakan bey, rahatsızlığınız ortopedik olmadığı için bu raporla araç alamazsınız. % 90 ve üzeri oranında raporunuz olursa alabilirsiniz...

tamamda neyapmam lazım tekrardan kuralmı giryim ne demelazım ne yapmam lazım bi yol gosterin nasıl baş vurmam lazım nekadar alırsam işe yarar bide aldığım rapor biseferlikmi oteve için yoksa belirli bi tarihe kadrmı 90 altındysa nasıl olmalı 90 ustndeyse b sınıfı ehliyetle kimler kulanır tş

sa bulent abi dun kurula girdim oteve indrimi için :% 84 verdiler bişey yazmaişlar
akulu arbaya evt yazmışlr boyle saçmalık olurmu ben normal araba otevesinde girdim neyapmam lazım şimdi yardımcı olurmusnz

Oran % 90 ve üzeri olmadığı için, o ibarelere takılmn gereksiz Hakan.

sa rıhatsız ediyorum ama 11,11,2013 kurla girdim şoye bir ibare kulandım ozel tertibatlı arç veH sınıfı ehliyet için başvuru yaptum dun raporum çıktı şoyle yazıyor h ssınıfı ehliyete evt
ozel tertibatlı arca evet
bi en alta şoye bi açılklama var H SINIFI SURUCU BELGESİ İLE OTOMOTİK VİTESLİ ARAÇ KULANIR YAZMIŞLAR ABİ RAPOR ORANIDA :%84 VERMİŞLER şimdi abi neyapmam lazım olumlu bu rapor otevesiz araç alabilirmiym bu raporla alabiliyorsam neyapmalıyım tşkler

hem yazın diyorsunz hemde cevap vermeye naz yapıyorsunz ben anlamadım sizleri yani yalvarmamızımı lazım cavap yazbilmeniz için sayın yoneticiler

kardeş enyakın galeri ile konuş bilirsin bilgi için raporunda söyledigin gibi ise yararlana bilirsin

ya kusra bakmyın belki çok soru soruyoruz ama kafadaki soru işarti şimdi rapor :% 84 H SINIFI EHLİYETE EVT

Ozel tertibatlı arç evt
bide altında otomtik vitesli araç kulanır yazmış şimdi ben hagisini almam lazım tertibatlımı otomotik viteslimi ltfe yardım edin firmaya gitim diyorki h sınıfı ehliyet al hem otomotik vites hemde aparat taktırman lazım diyor oysaki ben arç kualnırım aparata gerk yok siz nendrsinz bi cevp ltfen

Sayın bülent abi ltfen cavp

Rahatsızlığınız ortopedik değil hakan bey %84 oranla ÖTV indirimli araç alamazsınız

Iyde kardeşim raporda her iki diz her her 2 ayk bileği her iki dirsekte artoz diyor bu orto pedik değilmi

Ortopedik rahatsızlığınız varsa tertibat olmak zorunda..

"gaz fren elle kumandalı özel donanıma sahip otomatik vitesli araç kullanır" diye bir rapor olmalı ki ötv istisnalı araç alabilesiniz. Sadece otomatik vitesli aracı vergi istisnası ile satın alamasınız (sadece sol ayağından kısıtlılığı olanlar alabilir).

b sınıfı ehliyetim vardı 10 yılık bende otevden muaf olamk için kurula baş vurdum
şoyle yazıyor sağ kol her iki dirsek ayk bileklri artros sol dizde kıstlma yazıyor
sonç yazıyor h sınıfı ehliyetle otomotik vitesli arç kulanır yazıyor ehliyetimi haş yaptım ve firamalra gitim raporu maliyelre gotuyorlar tam otomotik vites artı aprat takırcaksınz diyorlar neyapmam lazım ben aparat taktırmak itemiyorum geri kula girip b sınıfına donme şansım varmı tşkler

Yeni düzenlemeye göre (bkz) manuel otomobili üzerinde özel donanım olmadan kullanamayacak ve/fakat otomatik vitesli aracı hiç bir donanım olmadna kullanabilecek kişiler H sınıfı sürücü belgesi ve vergi avantajlı araç alabilirler

Üst Alt