Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun çıkmaz asla, sen atan, yerleş gerisini Allaha bırak. Bu konuyuda meb'e sorup kimseyi işkillendirme. Rahat atanırsın o puanla ayrıca. Sakin ol, olumlu düşün. İlçe mem deyim özlükte atama ile aynı yerdeyiz, biliyorum bazı şeyleri. Allahın izniyle yerleşirsen sadece evraklarını eksiksiz ver ve bekle. Kafanı takma bunlara. Epilepsi olup kriz geçiren engelliler meb de çalışıyor, sakin ol bence
suyum hanım cok teşekkür ederim bılgıler ıcın bırde son sorum raporumda calısabılır kısım bos ondan sorun cıkarmı? cok teşekkürler cevaplar ıcın allah razı olsun inş atanıcam bu sfere
Tamam sen 16'sını bekle az var zaten. İnşallah yerleşirsin de o mutluluğunu ve heyecanını okuruz buradan. Durum bildirir raporuyla yerleşenleri gördüm ben, hemde oranlari düşük. Memleketinden uzaga yerleşirsen hemen işe başlama, dilekçe verip yaşadığin yere gelebiliyorsun, yazın meb'e yerleşenlere uygulandi bu, aklinda bulunsun
%80 şizofreni agır engelli demek tedaviyle çalışma olanagı olmayan demek agır engelde varsa oda başkasının bakımına muhtaç demek bu yüzden atama yapılmaz
şizofreni çalışamaz %80 engelli atansa dahi anlaşıldığı taktirde işine son verilir illaki işe başlamadan sağlık raporu istenir yahut engelli raporu istendiginde orda çalışamaz yazıyordur ama %45 şizofreni olan çalışır çünkü raporunda ilaç tedavisi ile çalışır yazıyor raporda
Son yönetmelikte bu durum açıkça belirtildi, çalışabilir engelli raporu olmak diye. Ancak idare takdir edip çalışamaz raporu olan birini atadıysa, sorumluluk da o idareye aittir. Kısacası alan memnun veren memnun.
bu rapor ile sizin atamanız yapılmaz veya sizden çalışabilir ibareli yeni rapor istenir veya çalışabileceği işler kısmının dolu olduğu bir rapor istenir .eski raporunuz ile atamanız yapılmaz
arkadaşlar atanmasında problem yok kişi atanabilir ama idare yaptığı yanlışı anladığında kişinin atamasını iptal edecektir.ataninca herşey bitmiyor şuan aday memur asalet tastik edilmesi var devlet organı yaptıgı hatayı farkedince yine hukuki olarak doğru olan işlemi uygulamaya geçiriyor.biz burada kişi atanmış atanmamış kafasında değiliz doğrusu neyse ona ulaşmaya çalışıyoruz diğer insanlarda aynı durumda kaldıklarında doğruyu bulalım diye
Kunta sen neyın kafasını yaşıyorsun ben %80 agır engelli olarak atandım asaletımın tastık olmasına 1 ay var insaları saçma sapan düşüncelerinle kafalarını bulandırma arkasım sınava gir atanırsın hıc bır proble cıkmıyor devlet nıye işten atsın kazanılmıs hak boyle yuzlerce kısı var.
atanırsın sınava gır hıc bır problem cıkmıyor engelıne gore masa bası verırıler benım oyle oldu
ferhat özelden nou yazsana sana bir sey sorcam önemli