Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. EKPSS ile kamuda çalışmak istiyorum..?

EMRE111

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benim devletin verdigi %80 engelli raporum var sürekli :confused:,Engelli memur alımlarından yani devlete girmek istiyorum orta okul mezunuyum,Artık evde oturmaktan çok sıkıldım :( Ne yapmam lazım hangi yolu izlemem lazım memur olabilmem için ? şimdiden teşekkürler :eek:

0 545 442 59 60 bu nodan whatsaptan yada msj atabilirsinz aramayın yanlız

Son düzenleme:
bilgi

Adaylar başvurularını İnternet aracılığıyla bireysel olarak veya herhangi bir Başvuru Merkezi aracılığıyla yapılabilecektir. Başvurusunu bir Başvuru Merkezi aracılığıyla yapacak adayların başvuru yapmak için ÖSYM Başvuru Merkezlerine gelmeden önce, bulunduğu adres ilindeki (varsa adres ilçesinde) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden başvuru yapacağı engel grubunu belirtir onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini, kendileri için yukarıda belirtilen süreler içinde almaları gerekmektedir.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden alınmış imzalı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesi olmayan veya belgede imzası bulunmayan adayların Aday Başvuru Formları kesinlikle işleme alınmayacaktır. Kuraya başvuracak adaylar için düzenlenen Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesinde adayın sadece engel grubu yazılacak, engeline ilişkin diğer bilgiler boş bırakılacaktır.

burda ki olayı anlatırmısınız fazla anlamadım

Sanırım Ekpss ye girmek için diyorsunuz, Ekpss ye ortaöğretim ve üzeri eğitim düzeylerindekiler sınava, ilköğretimler kuraya başvurabiliyor. Önce sahip olduğunuz rapor ile Aile ve sosyal politikalar bakanlığına gidip ekpss için geldiğinizi söylerseniz, onlar size ön kabul ve taahhüt belgesi formunu doldururlar. Ondan sonra bir ücret varsa onu ödedikten sonra ösym ye gidip başvuru yapabilirsiniz.
Ama sizden çalışabilir raporu ya da sadece memurluk yapmasında sakınca yoktur ibareli bir belge isteyebilirler, önce ya da sonra sınavı kazandığınızda atandığınız kurum. Böyle bir rapora sahip olduğunuzda eğer evde bakım aylığı gibi bir maaşınız varsa bunlar kesilir.

Düzeltme : Cevabım buraya taşınmış, iyi olmuş teşekkürler :)

Son düzenleme:
Sınav. Emre sınav

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herşeyi anladımda bu ÖSYM yi anlamadım netten başvuruyoz dimi

korku degil anlamadım ondan sordum
bu arada teşekkürler

EKPSS'ye başvuruda mevcut engelli sağlık kurulu raporlarının % 40 ve üzerinde olması yeterli olacaktır.

İLK DEFA ENGELLİ MEMUR SEÇME SINAVINA BAŞVURACAK ADAYLAR

bulundukları adres illerindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden sınava gireceği engel grubu ile diğer engelli bilgilerini belirten yazılı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesini alarak ÖSYM Başvuru Merkezlerine başvurularını yapacaklardır.

2012-ÖMSS’ye başvuran adaylardan EĞİTİM BİLGİLERİ İLE ENGEL GRUBU BİLGİSİNDE DEĞİŞİKLİK BULUNMAYANLAR, başvurularını ÖSYM’nin http://www.ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapabileceklerdir.
https://www.engelliler.biz/forum/showthread.php?t=126935

İnş kazanırsın

Üst Alt