Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%79 engelli raporumla yararlanabileceğim haklar nelerdir?

necati.yy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar. Aranıza yeni katılmış bulunmakla beraber bir çok cahiliyetimin giderileceğini umut ederek bu yazıları yazıyorum.

Yazın haziran ayında yaşadığım bir rahatsızlık sebebiyle kalp yetmezliği ve polikistik böbrek yetmezliği rahatsızlığımın olduğunu öğrendim.
Çalışıyordum ve yaklaşık üç hafta önce de işten çıkarıldım. elimde sadece engelli belgem var %79 oranında. sizlerin tavsiyesi ve yönlendirmeleri sonucu bilgilenmek istiyorum.

faydalanabileceğim, yararlanabileceğim neler vardır sizce? Yardımcı olursanız sevinirim hepinize teşekkürler.

Engelli belgenizin size faydası yoktur hastaneden heyete girip Engelli raporu çıkartmanız gereklidir o zaman haklarınız olur kısaca toplu taşıma yht müzeler ücretsiz internet cep telefonu yüzde 25 indirim li su yüzde 40..50 indirim li bu haklara sahip olmanız içinde ayrıca başbakanlık kartı çıkartmanız gerekli aklıma gelen bunlar internet te kapsamlı araştırabilirsin

@necati.yy, tamam o zaman ilk önce Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bireysel başvuru yapınız. Orada size gereken bilgiler bilgilendirilmesi yapılır. Teşekkür ederim.

@necati.yy, Ayrıca e-Kpss’ye girip yapabilirsiniz. Oradan çalışabilirsiniz

selam
engelli raporu almak için heyete girdim e devlete bugün düşmüş, % 90 olarak olarak bagmısız düşmüş e devlete,bu raporla hangi haklardan ve maaş alabilirim faydalanabilirim ?
tesekkür ederim

Üst Alt