Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7350 günüm var, vergi indirimi ile emeklilik şartlarım nedir?

pekgoz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim 7350 günüm var şu anda 2011 yılında dolmuş gözüküyor Sgk' ya yazıyla başvurduğum zaman yeniden al diyebilirler mi 23.03.2006 yılından bu yana vergi indiriminden faydalanıyorum teşekkürler.

emeklilik için vergi indiriminiz yeterlidir yeniden bir şey istenmez

pekgoz

Eğer vergi indirimine temel olan raporu aldığınız tarihten sonra -her ne amaçla alınmış olursa olsun- düşük oranı bir rapor almışsanız, evet, vergi indirimine istinaden erken emekli olursunuz ama sonrasında sgk'Nın kontrol muayenesine çağırması çok çok muhtemeldir. Sakatlık oranı cetveli'Ne göre %40 ve üzeri oran alma riski varsa, bunu da göz ardı etmemek lazım

Bilginiz için çok teşekkür ederim % 65 oranı kalıcıdır yazıyor ben sgk ya emekli olmak için bu raporla baş vursak sgk tekrardan oranı düşürümü tam anlayamadım teşekkür ederim 2006 yılında verdiler Kitle Amaliyatı oldum EPİLEPSİ

Sizi hastaneye yeniden sevk etmezler.. Vergi indirimi yazınızı ile birlikte şuan aktif çalışıyorsanız, kamu Personeli iseniz 13 Kasım İşten çıkışınız olsun 14 Kasımda SGK'ya başvurun, 15 Kasım 2019 tarihi itibariyle maaşınız bağlanır.

Özel Sektörde çalışıyorsanız 30 Ekim çıkışınız olsun. 31 Ekim'de SGK'ya başvurun 01 Kasım 2019 tarihi itibariyle maaşınız bağlanır.

Üst Alt