Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
spastik engelliyim ve %73 raporum var, raporumda ehliyet aramaz araç kullanamaz ibaresi var, ben araç alabilirmiyim yani yakınlarım kullanması için araba alabilirmiyim, ve ne derece de yakın akraba aracı kullanabilir...
Benim %90 üzeri engelli raporum var ve araç alımı için bir firmayla görüştüm.Raporumu vergi dairesine gönderdiklerini ve onay beklediklerini söylediler.10 gün oldu (gerçi araya tatiller de girdi) hala cevap beklediklerini söylüyorlar.Gerçekten bu iş bu kadar uzun sürüyor mu ve sürüyorsa ortalama ne kadar bir süre gerekiyor.Tecrübe eden arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler...
Not: Eğer forum kurallarında bir hata yapıyorsam buraya yazarak,kusuruma bakmayın.Yeni üyeyim ve forumlarla ilgili hiç tecrübem yok.Sanırım zamanla alışırım. Hatamı söyleyerek beni yönlendirirseniz tekrar etmemiş olurum...
iyide burda bir haksızlık yok mu yani ben araç kullanamıyorum ve ehliyet vermiyorlar raporum %90 değil ama araç alamıyorum öylemi, peki bunu engelinin durumuna göre karar verilmesi gerekmiyor mu,