Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

70 altı puan alanların atanma ihtimali var mı?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 70 den aşağı alanların atanma şansı var mıdıR?

Lisanstan önlisanstan ya da meslek lisesi tercihi ile girmeyecekse çok zor , hatta yok .

80 altı alanlar umut etmesin bence bende dahil boşa kendimizi kandırmayalım arkadaşlar

atanma şansı yok diye bişi yok , herşey tercihlere baglı puanınız 50 bile olsa 3 kişilik kadrosu olan bi yeri iki kişi tercih ederse birinin puanın 90 digerinin puanı 50 olsa ikiside oraya atanır

Oda nasip meselesi hakımızda hayırlı gardasım ne diyemm

Onlisan 61 puan aldim kadro acilmazsa atanmiyacak miyim

Boşuna ümitlenmeyin atanamayacaksınız ha yine tercih yapın ama imkansızdan bahsediyorsunuz.

Gerçekler acıdır dostum kahin olmaya gerek yok düz mantık sadece ha yanılırsam haber verin tebrik edeceğim 70 in altında atanan kişi ya da kişileri.

Şans vardır tabi. Ama ne kadar? Bence yazı tura attığında paranın dik gelmesi kadar şansın var.

2016 ekpss sınavından önceki sınavlarda atanan arkadaşlar var düşük puan ile yalnız imam hatip ve meslek lisesi mezun arkadaşlardı onun haricinde biraz zor kadrolara bağlı Türkiye genelinde hizmetli
Olup da sınava giren binlerce arkadaş var ve punlarıda yüksek olanlarda sayıları forum sitelerinde gördüğüm kadarıyla aldıkları puanlarla lise sıralamasında ilk onbeş bin içerisinde yüksek miktarda hizmetli ve memur arkadaş var.Niye olmasın arkadaşlar siz terçihlerinizi mantıklı bir şekilde yapın.Bu benim nacizane Görüşüm katılanda olur katılmayan da saygılar.

eğer nitelik kodu yoksa ve nitelik kodu için yeterli kadro açılmıyorsa zordur.

2016 ekpss sınavından önceki sınavlarda atanan arkadaşlar var düşük puan ile yalnız imam hatip ve meslek lisesi mezun arkadaşlardı onun haricinde biraz zor kadrolara bağlı Türkiye genelinde hizmetli
Olup da sınava giren binlerce arkadaş var ve punlarıda yüksek olanlarda sayıları forum sitelerinde gördüğüm kadarıyla aldıkları puanlarla lise sıralamasında ilk onbeş bin içerisinde yüksek miktarda hizmetli ve memur arkadaş var.Niye olmasın arkadaşlar siz terçihlerinizi mantıklı bir şekilde yapın.Bu benim nacizane Görüşüm katılanda olur katılmayan da saygılar.
Hocam 75 aldim orta öğretim buro yönetim ve sekreterlik mezunu ne düşünüyorsunuz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puana bakmayın. Sıralamanıza bakın ve ilk atamada en az 3 bin lise kadrosu açılır. Kamuda çalışan ve geçen sınavda başarılı olduğu gibi bu senede aynı başarıyı gösteren hizmetli ve memur arkadaşlar ilk 2 3 binin içinde. Ona göre tercih yapın. Alınıcak kişi sayısı önemli. Benim fikrim ilk atamada 3 bin lise kadrosu açılırsa doğru tercihle 77 78 puan alanlar atanabilir. Tabi hizmetli.

Puana bakmayın. Sıralamanıza bakın ve ilk atamada en az 3 bin lise kadrosu açılır. Kamuda çalışan ve geçen sınavda başarılı olduğu gibi bu senede aynı başarıyı gösteren hizmetli ve memur arkadaşlar ilk 2 3 binin içinde. Ona göre tercih yapın. Alınıcak kişi sayısı önemli. Benim fikrim ilk atamada 3 bin lise kadrosu açılırsa doğru tercihle 77 78 puan alanlar atanabilir. Tabi hizmetli.
Sen iyi misin hocam. 1 . Atamada 6 bin kişi alacağını belirtti. Haberlerde gordum

o lisans. ortaöğretim ve önlisans hepsi 6.000 yani 3.000 lise olsa 1.500 önlisans 1.500 de lisans filan olur.
Yav zaten 2014 de 8 bin tane alacağını belirtti. 10 bin tane aldı. Bu sene +2 bin kişi daha alacağını düşünüyorum

Sen iyi misin hocam. 1 . Atamada 6 bin kişi alacağını belirtti. Haberlerde gordum

Kardeşim, ben ilk atamada sadece lise 3 bin kadro açılır dedim. 2. 3. Atamayı karıştırmadım olaya. Biliyorum 6 bin alacağını.

Bakan 6 bin dedi bunun 3000 lise olursa ve yarısı hizmetli olursa ilk atamada ilk 5000 şansı yüksek ilk atama için hizmetli ve memur tercihi yapamıyacak arkadaşlar var ve bu sayıda baya bir yüksek tabi bunu garanti diyemeyiz temmuzdaki ilk atama da kodroları göreceğiz henüz herşey için erken hizmetli yazacak arkadaşlarda ben yapamam demesin korkmasın engelinize göre bir iş verilecekdir.özel sektörden veya işsizlikden kat kat iyidir ve sendikalarında engelli guruplarında bir çok arkadaş bir üst kadroya geçiş için müçadele veriyor.

İlk atamada muhtemelen atanamiyacaklar ama ikinci yerleştirmeyi ve merkezi yerleştirme harici kurum alımlarını takip edin kesinlikle iyi bir sonuç elde edersiniz.
Hakkında hayırlısı.

İlk atamada muhtemelen atanamiyacaklar ama ikinci yerleştirmeyi ve merkezi yerleştirme harici kurum alımlarını takip edin kesinlikle iyi bir sonuç elde edersiniz.
Hakkında hayırlısı.
Hocam nerden takip edebiliriz. Kurumların kadro acacagina

Şuan yeni sınav sonucu ile hiçbir özel ve kamu kurumu alım yapmadı ilk yerleştirme yani Temmuzdan sonra tüm kurumlar kadro açar takip edin mutlaka
Hakkınizda hayırlısı olsun.

Meslek lisesi mezunuyum 67 de kaldım sızce şansım varmı?

inşAllah 70 altı alan arkadaşlarda atanır. çünkü engelliler olarak hepimiz hak ediyoruz devlet memuru olmayı.

Lise 87 sira 635 ilk atama memurluk olurmu

Şuan hizmetliyim onun icin hizmetli yazamicam

Üst Alt