Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7 Kasım 2025 SGK Hizmet Borçlanması e-devlet’ten silindi!

magni84

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
4
Merhaba,
653 günlük hizmet borçlanması e-devlet’den silindi.Güncelleme var dediler.Aynı sorunu yaşayan var mı?
Emeklilik başvurusu yapmıştım onu etkilediği için SGK’ya ve Alo 170’e sordum.Şikayet Var uygulamasına kayıt açtım.

@OturanBoğa
1 ay uğraştım.Güncelleme var dediler.En son Zeytinburnu SGK’ya gittim.İsmimi aldılar ve telefonumu aldılar.03 Aralık 2025 günü düzeldi.
Habersiz yapmaları sıkıntı.Bir de emekliliğe başvurdum.Bir soğuk duş yaşattılar.

Son düzenleme:
@magni84,

Benim sgk hizmet dökümüne baska bir kadının sgk primleri eklenmişti. Kadın eyt emekli olacakmış eksik günü olunca düzeltme yaptılar. Ben sgk zaten hatayı söylemiştim.
Bu tarz hatalar dijital ortamda cok oluyor özelikle dava dosyaları başka kişinin dosyasına ekleniyor. Uyaptan bakinca davali ve davacı başka hic olay ile alakan yok!
Hepsi memur hatası

@bjk11
7 Kasım 2025’de bir çok kişinin doğum borçlanması,askerlik borçlanması ve diğer tür SGK Hizmet Borçlanması silindi.Şikayet Var uygulamasında da aynı şikayetleri yapanlar var.Alo 170 ve SGK başvurumda güncelleme var dediler.Sanırım güncelleme yaptılar.Ama kimseye haber vermeden yapmaları ve SGK’ya bizzat gidip askerlik borçlanmamın göründüğünü fakat 1416 sayılı kanunla(yurtdışı eğitim) borçlanmamın görünmediğini söylemem üzerine düzeldi.

@magni84,

Hocam dediğim gibi hepsi memur hatası şuan uyap vatandas portalina girdiğim zaman benim ceza davası dosyamda hic tanımadığım kadin ve erkeklerin davaları eklenmiş. Kadın darp edilmiş ve boşanma nafaka davaları benim ile alakası yok ama memur benim portalima eklemiş. Ceza davaları kapanmış sistemde ama hâla benim ceza davalarında duruyor.

Üst Alt