Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

68 derece kifoz, askerlik ve ameliyat..?

scolyozlu

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar benim adım skolyozlu.. Aslında kifoz var bende yani sırtım kambur...
Eh tabi hayattan bu şekilde memnun olmakta zor. İyi kötü idare ediyoruz durumu.. Şimdi bu konuda bilgili arkadaşlar elbetteki vardır.. Bana yardımcı olurlarsa sevinirim.. Herkesden hertürlü bilgiyi almak istiyorum...

68 derece kifoz...
22 yaşımdayım
Erkeğim
Okuyorum

Ve işte sorularım...
Askere alırlar mı
Ameliyat olsam düzelir miyim
Ve neler yapmalıyım sizce...

Şimdilik benden bukadar hoşca ve sağlıcakla kalın...

Askere almazlar. Düzelip düzelemeyeceğini doktora gitmeden bilemezsin. Şayet Ankara'da isen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Muharrem YAZICI'yı tavsiye ederim sana. Başka bir ildeysen forumda skolyoz ameliyetı olup iyi sonuç alan bir çok kimse var. Onlar ile irtibata geçebilirsin.

http://www.hacettepe.com.tr/doktordetay.aspx?id=321

thanks cicikıs verdiğin bilgiler için.ıspartadayım ben

ben 12 yaşındayım çoook erken ama sorucam ameliat oldum askere alırlarmı alırlarsa komando olabilcemmi onu sormak istiyorum

yasın ilerlemiş baya fakat yüzme sporu ile uğras sırt kaslarını geliştirerk ilerlmesini engellersin bende kifoz hastasıyım 98 dercelik kifoz vaar ve 18 yasındayım görünümüm beni çok rahatsız edior bende hacettepe ünv prf .dr muharrem yazıcı ile görüştüm şuan hastanede muyene etmiyor kendine ait özel muayanesi var orada bakıor

Selam Arkadaşım,seninle aynı sorunumuz var bende de kifos rahasızlığı var ve Askere almadılar ve forumları okuduğum kadarıyla da kimse pek sağlıklı konuşmuyor,ameliyat olanların çoğu eskisinden daha fazla sıkıntı çektiklerini yazıyorlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

hocam selam benide askere almadilar demissin acaba senin kifozun kac dereceydi ve ilk askeri hastaneye gittiginde sana ne karari verdiler?
Bana 85 derece kifozla 1 yil tecil verdilerde

bendede kifoskolyoz var 2 ameliyatımı 7 ay evvel oldum platinlerimi çıkardılar
hata bende amaaa yani platinleri yamultmuşum:):) ağır ilşlerde çalıştım birde vucut olarak hareketli bir yapıya sahip oldugum için platinler nanay olmuş:) allah yardımcımız olsun
heee ben askere gittim 6 ay sonra sutladılar:):) bence ameliyat ol düzelirsin olmazsan ilerde senin için daha zor olur eğer istanbuldaysan vakıf gureba hastanesini öneririm iyi kesiyorlarr:):)

Üst Alt