Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%62 oranında raporum var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

kantay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bu raporla öndirimden yararlanabilirmiyim özürlülük oranı %55 bakabilirmisminiz

fotoğraflardaki kısımlar sanırım yeterli bu durumda araç alabilirmiyim bilmiyorum emekliyim şu anresim koyamadım yazayım gerekli yerleriteşhis: koroner arter hastalığı klas % 62 ef b + tip 2 diabetes mellitus + hafif obstruktif tipte solunum fonksiyon bozukluğuözür derecesi yüzde 55değerlendime koşullarında sadece vergi indiriminden faydalanmak için kısmı EVET diğerlerinin hepski için DEĞERLENDİRİLMEDİ yazıyor (h sınıfı ehliyet . akülü araç kullanmak v.b)arkadaşlar bu şartlar altında araç almak için indirimden faydalanabilirmiyim ve ne kadar faydalalanabilirim faydalanbilirsemteşekkür ederim ilginiz için

Orhan bey , Rahatsızlığınız sadece solunum yetmezliği ise yararlanazsınız. Fiziki bir engeliniz var mı, var ise ayrıntılı yazarsanız size yardımcı olalım. ( el , ayak vb gibi)

hayır hocam görünürde hiçbir sıkıntı (bu arada bu durum dayıma has yani yanlış bilgi vermek istemem ben onundurumu araştırıyorum) yok

el ayak tüm uzuvlar sağlam ama içerde sorun solunum yetmezliği ve diğer yazılanlar açık kalp ameliyatı oldu sonrasında aldı bu raporu

Üst Alt