Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ayda 1 kontrole gidilmezse çevirmede ehliyet ne olur?

@demo6,
Kusura bakmayın. Benim de 3 yılda bir kontrol birinci 3 yılı atlattım ama.; Süreç şu şekilde oldu..! Aile hekiminden hastaneye sevk aldım. (İlgili Branşlara). Hastane de beni il sağlık müdürlüğüne yönlendirdi. İl sağlık Müd.e gittim heyet için gün aldım. heyete girdim. 3 yıl kontrol bir üç yıl daha uzadı. Yani tekrardan ehliyet alıyormuş gibi. Bu doğru bir işlem mi? Sizin burada yazdığınız. Branş doktoru raporu veriyor kontrol süresi yenileniyor diyorsunuz. Pekiyi; Bana neden bu uzun süreç uygulandı...???

@ALİ YILDIRIM, birden fazla doktordan imza aldığınız için olabilir. Ben sadece psikiyatri uzmanından tek hekim raporu için aile hekimine gitmeden önce kişisel sağlık bildiri formunu doldurup aile hekimine gidiyorum. Beni devlet hastanesine sevk ediyor. Devlet hastanesinde sıra alıyorum. Sonra vezneye 400tl yatırıp direk psikiyatri heyetinin o doktoruna gidiyorum. Bana sorular soruyor atak geçirip geçirmediğim, yataklı tedavi oldum mu, daha önce ehliyetime kısıtlama konuldu mu yada el konuldu mu gibi. Sonra en kısa süre olan 6 aylık sürücü sağlık raporu veriyor.

@anonymous, bana doktor sürücü sağlık formu vermedi. rutin kontrolüme gittim. yeni araç aldığım için artık araç kullanacağımı bu yüzden ehliyetim için işlem yapmasını istedim. bana Durum Bildirir raporu verdi EEG Temiz 6 ay sonra kontrol uygundur diye imzalı kaşeli. Çevirmede bunu gösterirsin yeterli olur dedi. Herhangi bir sağlık ocağından sevk vs hiç birşey yaptırmadım. Normal kontrole gitmiştim arada onuda halletmiş gibi oldum. Ve diğer mesajda dediğiniz gibi benim ki sadece epilepsi yani sadece nöroloji doktoru kontrolü yeterli oluyor sanırım.

@demo6, sanırım dediğiniz gibi de oluyordur. Ben nasıl yaptığımı belirmek istedim. Sizin yaptığınız yol da doğrudur. Bende tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum yani başka yollarıda vardır. İyi günler.

@anonymous, Teşekkürler, zaten herkesin yöntemi farklı. Çünkü doktorlar bu konuda hiçbir şey bilmiyor maalesef..

@anonymous, benim tip2 diyabet nedeniyle 3 yılda bir sağlık kontrolü. yani sadece dahiliye

@anonymous, benim diğer polikliniklere sevkim prosedür gereğiymiş. hastane veznesinde ki görevli böyle söyledi

Üst Alt