Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%57 oranlı raporumla vergi indirimli araç alabilir miyim?

mehmetmwehmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bana ait olan %57 oranında raporum var ben bu raporla vergi indirimli arac alabirmiyim

rahatsızlıklarım ise heriki ayakta derın venöz yetmezlık var bel ve boyun fıtıklarım var ayrıca kolit rahatsızlıgım var sol ayagımda bılek kemıklerı kırıklarım var ostemıyelıt rahatsızlıgı gecırdım 2 kez ortepedi ve 4 kez kalp damar amelıyatı oldum bu durumda vergi indirimli arac alabılırmıyım tesekkur ederim

selamlar bnm engellılık oranımda artış oldu %57den %61e

selamlar bnm engellılık oranımda artış oldu %57den %61e yukseldı bnm her ıkı ayaktanda venoz yetmezlıklerım var sol ayktan 5 kez operasyon sagdanda 2 kez operasyon gecırdım bu amelıyatlardan sol aykatan damarım alınıdı bellı kısımlardada uyusukluklarım var bn bu ayaklarımdakı rahatsızlıktan dolayı h sınıfı ehlıyet ve mekanık aksamlı arac kulalnır raporu alırmyım

Ayrıca hangı hastaneye gıdersem gıdeyım bana rapor ıtırazı yapıp yenı bastan basvuru yap dedıler bnde bu sekılde ıtıraz etmeden almak ıstıyorum ıtıraz etmeden bu raporu alırmıyım

bununla ılgılı bılgı verırsenız sevınırım

mehmetmwehmet

Rahatsızlığınızın manuel vitesli aracı özel donanım olmadan sürmeye mani olması lazım ki ötv avantajından yararlanabilesiniz. Bu durumu raporlarla belgeleyebilmeniz de gerek tabii.

Üst Alt