Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%55 engel oranim var. H ehliyetine başvuruda bulunmak istiyorum..?

kardelen.

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
%55 engel oranim var H ehliyetine başvuruda bulunmak istiyorum acaba nasıl başvuru yapılıyor hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ms hastasıyım yürümekte zorluk çekiyorum dışarıda birinin desteği ile yürüyorum fakat görünüşte sorunum yok.

kardelen.

Bende Ms hastasıyım çok çabuk yoruluyorum sol ayağımda güç kaybı var çarşamba ehliyet için heyete giricem bakalımsonuç ne olacak

Ceylinfatih44
İnşaallah istediğiniz gibi geçer. Ben anlamadım ehliyet için heyetemi girmek gerekiyo engelli raporum var zaten bana biraz açıklanmasıniz size zahmet.

Ehliyet için önce aile hekimliğinize gidiyorsunuz engelinizi hangi bölüme muayene olacağınızı söylüyorsunuz sonra hastanede ilgili bölümden otomatik vites veya özel tertibatlı araç kullanabilir raporu alıyorsunuz ki bu rapor ücretlidir o raporu il sağlık müdürlüğüne götürüyosunuz il sağlık müdürlüğünde heyete giriyorsunuz onaylarlarsa alabiliyorsunuz ehliyeti ve aracı

Ceylinfatih44 çok teşekkür ederim bilginiz için sonucunuz belli olduğunda nasıl geçtiğini yazarsaniz bizde bilgilenmiş oluruz .

Çarşamba günü giricem heyete hiç umudum yok ama bakalım olacağını sanmıyorumen azından denemiş olurum

kardelen.

Ehliyet için aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü -> sürücü kursu -> emniyet

Sürücü olmaya mani düzeye kas gücü kaybınızın bulunup bulunmadığına bakarlar ve ona göre karar verirler. Rahatsızlığınız ilerleyen bir rahatsızlık olduğu için, genelde 1-2 yıl süreli olur raporlar/kararlar.

Üst Alt