Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%53 raporum var. İşten kıdem tazminatımı alıp çıkmak istiyorum..?

erdax36

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar nerden yazacagimi bilmedigim icin buraya yaziyorum 53 ozur oranim var sigorta grsim 2004 ve 3900 gunum vr 10 yildir ayni is yerinde calisiyorum artik calisirken asiri yorgunluk vr isi birakmak istiyorum ama cikisimi vermiyolar nasil bi yasal yol izleyip tazminatimi alirim ve issizlik sigortasi alirim bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

Kalp hastalığından dolayı sgk dan bilgi alabilirsin yüksek ihtimalle hastalığından dolayı tazminatını seve seve öderler

tazminat almayi hakedmiyomusum kendim birakirsam isyerinin de isine gelmiyo cikarmak tazminat arti ihbar bilmiyorum vergi indiriminin is yerine gelmesini beklicem sanirim belki o zaman

Hastalıktan dolayı alabilirsin diye biliyorum iş yerinde kalp krizi geçiren meslek hastalığı sayılır seninde kalp hastalığın varmış sgk görüş bundan dolayı isyerinde stres şu bu bahane edip kalp hastalığın olduğu için kendinde bıraksan tazminatını alabilirsiniz yinede sgk görüşün

Hastalığın isyerinde dolayli olarak etkiliyorsa tetikliyor sa alabilirsin stres vb. Ondan dolayı sgk görüşün

aynen kalp krizini is yerinde gecirmistim pazartesi bi ogrensem iyi olucak tesekkur ederim

Rica ederim kardeşim umarım herşey gönlünce olur aeol

Link verilen yazılar ölümle sonuçlanan iş kazası sonucu geride kalanlara aylık bağlama, işveren kusuru gibi konuları içermekte olup sizin durumunuzla ilgisi pek yoktur.

Sağlık sebebiyle iş akdinizi tek taraflı fesh edip kıdem tazminatı talep edebilmeniz için çalışmanızın artık mümkün olmadığına dair rapor ibraz etmeniz şarttır.

Soruda belirttiğiniz işsizlik fonundan ise sizin herhangi bir kusur ve eyleminiz olmadan işsiz kalmış olmanız, yani, kısaca işten çıkarılmanız, işyerinizin kapanması vs. gibi durumlar olması gerekmektedir.

Üst Alt