Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5250 günle emekli olmakla 5500 günle emekli olmak arasında maaş farkı..?

EMETLİ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 30/11/1992 ssk başlangıcım oldu ve şimdi 5250 gün pirimi var. emekliliği hakettim.
ssk kazan ç 112.500,00 yazıyo. şimid emeklilğe ayrılırsam maaşım ne civarlarda olur?
şu an 1350 civarında maaş alıyom, eğer biraz daha çalışırsam 5400 günü geçersem emekli maaşım fazla bağlanır mı?
yardımcı olursanız sevinirim tşk ler

5250 ile 5500 prim arasında aylık 10 ytl bile fark etmez. Aylık 10 TL fazla almak için 1 yıl fazladan çalışmak...

Bence de 10 TL bile etmez.
Engellilerde aylık bağlanma oranı tabanı %60.
5500 gün ile bu oranın aşılacağını sanmam.
Ben öyle bilmiyorum ama bazılarının iddia ettiği gibi taban oran 5400 günden sonra aşılıyor olsa bile aradaki 100 gün maaşda önemsenecek bir değişiklik yapmaz.

emekli ol ek işyapabiliyorsan işte size gelir ben öyle yapacam zaten fazla almaya degil gelen maaşa bakacam bende kış diye çalışıyom 4 cü ayın ortasında vercem dilekçemi

arkadaşlar bizim bu emeklilğimizi hesaplayacak proğram filan yok mu normal emekli maaşlarını hes proğram var ama bizde yok varsa söyleyin alalım bi yerden

Üst Alt