Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 raporum var. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

Eminim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim %52 engelli raporum var.kalp ve tansiyondan %20 gerisi de bibolar duygulanım bozukluğundan.h sınıfı ehliyet alabilir miyim.şuan b sınıfı ehliyetim var.başka engelim yok.bu konuyla alakalı bilgi kirliliği var lütfen bilen birisi cevap versin

Çünkü özel tertibatlı araç kullanmanızı gerektiren bir engeliniz yok yada ortopedik bir engeliniz yok %90 raporunuzda yok yeterlimi ?

Zihinsel engelli

Cevap verirken arkadaşlar yasal madde ile bilgilendirir misiniz,kulaktan dolma bilgi vermeyin,,,

Eminim
Burada konular cevaplandırılırken her soruya yasa maddesi eklemeye çalışırsak arpa boyu yol gidemeyiz.
Fiziksel engel dışında engele sahip olanlar ötv muafiyeti için en az %90 oranında rapora sahip olmalıdırlar.
Bu bilgi kesindir inanıp inanmamak size kalmış.

Sen yanlış biliyorsun. Öyle bişey yok.%40 raporu olan ve H sınıfı ehliyet alan herkes ÖTV den muaftır

Kaldiki ben sizlere ÖTV muafiyetini sormadım H ehliyet diye sordum...%90 raporu olan kişiye zaten ehliyet verilmez ki üzerine araç alınır şoför tayin edilir...

Eminim madem bütün forum yanlış biliyor sen bize doğrusunu yasal maddesi ile açıklada herkes öğrensin.

Üst Alt