Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

51 bin engelliye müjde, kamudaki boş kadrolar doldurulacak!

aslında olayın 1-2 ay geçikmesi biraz daha iyi tabiki evdeki hesap çarşıya uymuyor kimi arkadaşlara farklı aylara hesap yapıyo vs... ama bu demek oluyoki 1-2 ay içinde biraz daha kamudan engelli alım talebi gelebilir.. hiç belli olmaz belki işimize gelir

Arkadaslar, zaten 40 bin ogretmen agustosta atama olucak bos heyecana kapilmiyalim :(

seçim var ağustosta iyi bir atama olur bence yüksek bi sayı çıkar

aslı varmı neye dayanarak yazıyorsunuz resmi gazetede yayımlandımı insanları umutlandırmayın insanları kandırmayın yazıktır günahtır.

Farazi yazmadim millet vekili agzindan bu soylem yalansa benim degil onun soylemi arkadaslar cok umutlanmiyalim belkide bu memurlugu en cok isteyenlerden biri benim ama hayale de gerek yok...

30 haziranda lise ve önlisans kpss başvuruları başlıyor kpssye başvuracam tercihimi 2.ciye yapacam 1.cide şansım yok kpssye girecem

keyvan;

iyide hocam öğretmen atamaları ile bizim ekpss nin ne alakası var öğretmen gidipde gida bakanlığında çalışmıyoya :) hepsi ayrı ayrı dünyaların insanı... öğretmenle memuru bir bağlamayalım :)

Kamu memuru degilmi ogretmen? 51 bin memur icin Ekpss atamasi olmasina imkan yok zaten biranda o kadar engelliyi memur atarlarmi hic :) gecen atananlarin sayisi ortada zaten...,

51bin atama olcaksa sınav neden oldu abiler kardeşler bu arada 77 aldım atanırmıyım :D:D

5-6 bin atarlarsa bizden çok iyidir ilk atama için, eski atamalara bakarsak böyle birşey diyebiliriz

kpss başvuruları başlar biter sonrası ekpss tercih alımları başlar..

Şöyle bi okudumda mesajlarinizi cok bos konusuyorsunuz bazi arkadaslarimin yaptigi kuruntular bu sayfada gezen arkadaslarin moralini bozmaktan baska bir ise yaramiyor yaziktir. Devlet resmi gazetesinde bas bas bagirdi 22 bin engelli memur 28 bin engelli isci 2015e kadar kadrolara yerlestirilecek diye biraz mantikli olun yalan bir haber olsaydi resmi gazetede yayinlanmazdi. Ayrica siz resmi gazetede yayinlanip faliyete gecmeyen kanun gordunuzmu. Bunca insanin hayalleriyle oynamayin. Engellerinizi bedeninizden degil aklinizdan kaldirin.

bu kadar büyük bir alım olacakta ,konu bu kadar ciddiyse neden iri medyada haber yapılmıyor.Eğer böyle bir şey olmuş olsa yandaş medyanın tamamı gece gündüz reklam
yapar ortalığı sallar,hele ki CB seçimi yaklaşmışken.Biz bu tür haberleri yıllardır okuyoruz.Yazıldığı ile kalıyor.Kimse boşuna ümitlenmesin.Sonra ağır geliyor insana.Hayallerimiz yıkılıyor.

ermantunahan;

inşallah kardeşim benim gökten ne yagdıda yer kabul etmedi inşallah olur allah büyük

Arkadaşlar acaba EKPSS tercihlerini, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kaybederiz diye geç mi açıklarlar..? Sebebi bu olabilir mi...!

Ackurt19 Bana daha onceki duydugun cok vaadleri bulup burda paylasirmisin. Milletin moralini bozma kardesim kuruntunu kendine sakla yayinlanan haber devletin gazetesinde yayinlandi. Neyse sana daha once vaad edilen seyleri bi yayinla bakalim resmi gazetede daha once yayinlanipta yapilmismi yapilmamismi biz karar verelim

ermantunahan;

hocam çok güzel konusmussun ama... birde şu var evet yayınlandı hemde resmi gazetede fakat medyanın bunu aktarmaması biraz garip geliyo insana gerçekten hiç bir kurum açıklama yapmıyo insan bu yüzden sıkıntılı oluyor

ermantunahan;

2010 yılnın ocak ayında ilgili bakanların ve başbakanın açıklamasına göre kamuda ki 40 bin engelli kadrosu 2010 yılı sonuna kadar doldurulacaktı.Peşpeşe haberler beyanatlar yapıldı.Aynı şekilde aynı taktikler bu seneye kadar geldi.Kamudaki engelli açığı belli olmasına rağmen 3-5 bin alım yapılarak biz engelliler seçimlerde sürekli kullanıldık.2013 ocak ayında Bakan Faruk Çelik 16 bin engelli atamasının ocak 2013 te yapılacağını söylemişti.Bu video hala youtubede var izle gör.Ne oldu birden verilen sözler unutuldu yapılan baskılar
sonucu 16 bin kişilik alım yerine 1620 (bin altıyüzyirmi) kişilik atama yapıldı.Milletin moralini bozma diyorsun yalan vaadlerle moralin yükseliyorsa düzeliyorsa yıl sonuna kadar 51 bin değil 151 bin kişi alacaklar.Sırf moralin düzelsin diye söylüyorum.Ninnilere alışmışsınız sürekli ninni dinleyerek uyuyorsunuz.Artık yeter uyumayı bırakın sabah oldu...

medya zaten halk için hiçbirşey yapmıyoki varsa yoksa siyasetçi haberleri.. ne emekli diyo ne asgari ücret diyo nede işsizden haber yapmıyo...tek sorun medya için siyaset ticareti yapanların haberleri var.hiç bir haber bülteninde engelli adına birşey söylenmiyo

peki ceng kardesim 2014 ekpss kuraya katılanlar için geçerlimi yoksa sınava girenler için mi....?

Nerde o 51 bin engellinin ocak 2015 e kadar yerleşeceğinin resmi gazete yayınlandığını söyleyen ve buna inanan masal sever çocuklar.Duydunuz bakanın sesini...

Ya boş ne 51 bin falan filan daha dün ali babacan fazla memur alırsak maaşlarını ödeyemeyiz diyor anca 50-60 bin yıllık zaten memur niye alsınki bi memur maaşı:3 taşeron yani

arkadaslar merhaba bu resmi ama cok resmi gercekten cokmu resmi bilinmezde yazarken bile gülükmekten kendimi tutamiyorum neyse bu gazte bugununmu tarihi miiiii acaba ;)

Bir yanlış olmasın ben
1 - 250 bin veya 350 bin kişi alacaklar diye biliyorum:)
2 - birde çalışmayan engelliye askari ücrette aylık bağlanacak,
3 - evi olmayana ev
4 - fazla evi olup kiracı bulamayana yurtdışından kiracı
5 - bekar olana eş vb :cool:
bu formda arada bir sürekli böyle konular açılar. yok şur da şu nu yazıyor bu kadar alacakçlar.

o tarz haberlerı coookkk gorduk. sehıt ve gazı yakınlarının alımı olacak ay sonunda bızım atamalar sıkıntıya gırdı bırak hepsını doldurmayı yarısını doldursalar razıyız

35000 sehıt ve gazı yakını alıncakmış 3000 ını hemen alıncakımış kura ıle gerısıde sonra tamamlanacakmış e balyoz ve ergenkonculardıda bıraktılar asker gazı vs bunlardanda oy toplamak lazım degılmı?
1983-2014 arasında kımbılır nekadar cok gazı var bunların bzaıları iş bulmuşlardır ama buyuk bıçogunlugu orda burda calışıyodur yada hıç çalışmıyodur. sizidaha beklıyın 51000 i çok komık bazıları yaw..51000mış;)

Üst Alt