Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5000 euro civarı bir otomobil arıyorum..?

kunta

Aktif Üye
Konular
157
Reaksiyonlar
3
MERHABA ARKADAŞLAR

H sınıfı ehliyetim var engellim sağ ayağımda sol ayağım sağlam ehliyetimin üzerindede (gaz fren sol ayak ile otomatik vitesli) yazıyor..

otomatik vitesli daha önce yurt dışından getilmiş veya yurt içinden alınmış engelli otomobili satın almak istiyorum aracını satmak isteyen arkadaşlar tekliflerinize açığım...

1- araç mutlaka otomatik vitesli olması gerekli
2-1999 ve üzeri modeller olabilir
3- LPG li olması tercih sebebidir
4-benim tercihim merdes A-160 veya pegout 206 ama bütün tekliflere açığım fiyatta ve şartlasrda anlaşırsak olabilir arz talep meselesi

tekliflerinizi bekliyorum

saygılarımla....
e-mail adresim
kerkan@metu.edu.tr

slm kunta ben almanyada kaliyorum yurt disina araba getiriyorum isterse a160 merdeses ve golf 4 passat hangi araba bana söyle yardimci olurum msn veriyim taner.tefenlili@gmx.de görüse ve tel 00491791182474 ulasabilirsin

yurt içinde aracını satmak isteyen engelli otomobili sahibi arkadaşlar yokmu tekliflerinize açığım

ben varım yurt dışına getırdım 93 model opel astra caravan tup yok benzınlı

mustafa teklifin için teşekürler senin aracın ile ilgilenmiyorum çünkü modeli çok düşük 2000 model araç düşünüyorum çok teşekürler

Üst Alt