Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 50 raporumla özel tertibatlı araç alırsam kardeşim de kullanabilir mi?

ömergün

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
2
%50 raporum.kendi adıma özel tertibatlı bir araç alırsam kardeşim de kullanabilir mi

kullanamaz, özel tertibatlı aracı sadece kendisi kullanabilir.

Eğer sadece otamatik vitesli olursa araç kullanır yani başka ek tertibat olmaması lazım eğer imkanınız varsa bu şekilde rapor alın derim..

tertibatlı aracı sahibinden başkası kullanamıyor vergi dairesi bu cevabı vermişti ...

Özel tertibat yok plaka da sakat damgası yok kim ne karışır..

bununla ilgili genelge var arkadaşlar araç sadece otamatik vitesse 3. derece yakınına kadar kullanabilir hem vergi dairesi nerden bilcek onlar satılıp satılamayacağına karar verebilir kullanıp kullanamayacağına trafik karar verir ve tüm emniyet müdürlüklerinde bununla ilgili genelge var otamatik vitesi ama başka en ufak bi tertibat olmayacak yakınları kullanır...

Liljan;
onlar işini bilmeyen memurlar genelgeden haberi olmayan araştırmayan insanlar benim size sölediğim doğru bununlailgili formumuzdada genelge mevcut araştırın derim

kullanamaz. aynı dertten ben de muzdaribim. aracım tertibatlı, ben ve benim gibi engelliler dışında kullanması yasak

aracınız sadece otomatik vitesse başka tertibat yoksa herkes kullanabilir bu konuda sınırlama kalktı.

slm arkadaslar;
herkes tertıbatlı aracı sahıbınden baskası kullanamaz dıyor ama gecen bır arkadasla konustum tertıbatlı
aracı vardı aracını kendısıyle bırlıkte 3 kısını uzerıne yaptıgını soyledı bır cok kısı vergı daıresı memurları dahıl
bunu bılmıyormus konuyu ıyı bılen bır memuru bulabılırsenız aracı 3 kısını uzerıne yazacaktır

omergun sen bu konuyu trafık tescılde coersın benım duyduguma gore aracı 2 ve3 kının uzerıne yazıyorsun
senle bırlıkte 2 kısı daha kullanabılıyor ama bunu vergı daıresınddekı bırcok yetkılı kısıde bılmıyor ıyı arastır bunu

slm arkadaşlar;
bu tertıbatlı arçları 1. derece yakınlarımızın kullanabilmesi için bir ugraşımızın olması gerekır
bu sıstemı degıstırebılıriz dıye dusunuyorum gereklı mercılere fazla bır grupla mesaj veya dılekce
cekersek bır seyleri degıstırırız bence ne dusunuyorsunuz.

aynen arkadaslar bende sizler gibi sorun yasiyorum..sifir bi arac aldim tertibatli kardeslerim kullanamaz dyolar birlikten kuvvet dogar hep beraber mucadele edersek cozeriz insaallah..bu sorunu ..gereken herturlu destege hazirim..

Üst Alt