umut2135 Çok teşekkür ederim. Emmolu Henüz eviste görünmedi benimki ama iş yerime geldi e-tebligat.
F fatih2009 Üye Üyelik 1 Ocak 2018 Konular 4 Mesajlar 59 Reaksiyonlar 0 27 May 2018 #31 umut2135 Çok teşekkür ederim. Emmolu Henüz eviste görünmedi benimki ama iş yerime geldi e-tebligat.
E Emmolu Yeni Üye Üyelik 22 Şub 2018 Konular 1 Mesajlar 7 Reaksiyonlar 0 27 May 2018 #32 Acaba benim kideisyerine gelmiş olabilirmi 6 nisanda ankarayı. Aradım onaylamış vergidayresine gonderildi diyor. .acaba eviste gözükmüyor 20 gun önce fatihteki vergi dayresinı aradım memur dedıkı eviste gözüktünde e tebligat işyerinde gözükür dedi anladığım kadarıyla sizinki eviste gözükmuyor e tebligat isyerinize gelmiş
Acaba benim kideisyerine gelmiş olabilirmi 6 nisanda ankarayı. Aradım onaylamış vergidayresine gonderildi diyor. .acaba eviste gözükmüyor 20 gun önce fatihteki vergi dayresinı aradım memur dedıkı eviste gözüktünde e tebligat işyerinde gözükür dedi anladığım kadarıyla sizinki eviste gözükmuyor e tebligat isyerinize gelmiş
F fatih2009 Üye Üyelik 1 Ocak 2018 Konular 4 Mesajlar 59 Reaksiyonlar 0 28 May 2018 #33 Emmolu Ankara'dan gönderildikten sonra 40 günü buluyor İstanbul'dan onaylanıp işyerine e-bildirge gelmesi.
Emmolu Ankara'dan gönderildikten sonra 40 günü buluyor İstanbul'dan onaylanıp işyerine e-bildirge gelmesi.