Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 Engelliyim. Otomatik vitesli aracı ÖTV'siz alabilir miyim?

borik28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yüzde elli engelliyim. h sınıfı ehliyete yazıldım. sol ayağım doğuştan yok. orto protez kullanıyorum. otomatik vites vergi indirimli araç alabilir miyim?

vergi indirimi nasıl hesaplarız peki? bide arabayı ben mi kullanıyorum babamda kullanabilir mi?

bana da dediler ama alamazsın dediler yüzde 90 olması gerekirmiş yüzde 46 engelli arkadaşta 50 ee nasıl alıyor yüzde 90 olması gerekmezmi

harbi_biri ortopedik engel olması gerekiyor. Arkadaşın sol ayağındanmış, sizin engeliniz nedir?

işitme sorunu yüzde 46 2022 maaş alıyorum birde ehliyetimi 1998 de b ve a2 olarak aldım sıfır araba alırken faydalanamıyorum sanırım hiç bir şeyden

Aynen, ortopedik engel olmaması aradaki fark.

tşk ederim cevamınız için annemle ilgili bir konu açtım orda cevap yazarmısnız lütfen

arabayı kimler kullanabilir benimle beraber kişi felan da kullanıyo mu

borik28

borik kardeş arabayı siz ve çevrenizde B C D sınıfı ehliyet sahibi olan herkes kullanır. Arkadaşınız sizin gibi sol ayak engelli ise ve H sınıfı ehliyet varsa oda kullanr.

Ayrıca Sizde otomatik vites olan başkasına ait araçlarda kullanabilirsiniz. Kiralayabilirsiniz..

Üst Alt