Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 Yılı dolduran aracımı trafiğe çıkış tarihinde mi satabilirim? Hemen yeni araç...?

Konular
41
Reaksiyonlar
16
Merhaba, engelli aracimin trafigecikis tarihi ruhsatta 02.10.2007 . Su an yeni arac icinkaporaverdim02.10.2012 tarihinde eski aracimi satip ayni gün ya da bir sonraki günYeni araci alabilir miyim?Eski aracimin suanelimdeki aracin el tertibat projesini satistan 4-5 gün once cizdirsemBi mahsuru olur mu satis sirasinda. Tskkrler

Ne raporu? Saglik raporuyla alakali bir sey sormuyorum. Arac02.10.2007 de tescil trafige cikisi yapmis. 02.10.2012.de yeni arac alina bilir mi?Ya da bu arac satilabilir mi? Yani ayin 3 unu beklemek gerekir mi?

Bence sence olabilir de. Kesin bilgisi olan var mi? El tertibatprojesininCikartilmasi 4-5 gün once yapilsa ne olur. Bu suredearabayi zaten garaja cekicem

03.10.2012 Tarihinden itibaren proje +tertibat çıkarma işlemini yapın. aksi takdirde muayeneyede ve tarfik tescilde tarihten dolayı fark edilirse sıkıntı yaşayabılırsınız. 5 yıllık süre dolmadan bu işleme başlamış olmanız demek ötv geri ödeyeceğiniz anlamına gelir. İşinizi sağlama alın 1 veya 2 gün sonra işleme başlayın. (Düşünürseniz proje cizimi ve tertibat imalatı yapmaktayız. yardımcı olmak isteriz )

Proje dahil tüm işlemleri 3'ünde yap ikinci.

anlaşıldı merkez :)) tşkkr ederim 3ünde yapıcam.sevgiler.
oturanboğa sizi çokkk çokk özledim aradım tlfna hep sekreter bakıyor.
inşllh bi gün ulaşırım da kafanızı şişiririm.

Engelli aracinin 5 yili dolunca satisi hemen oluyor mu?

Engelli aracimin 5 yili ekim 23 de doldu.satmak icin Notere gittigimde emniyetten dusurulmesi gerek dediler.Emniyet yarin isbasi yapiyor.satista bir problem yasar miyim yine?Emniyet suresi doldugunu bilgisayarda onaylayinca yine bir puruz cikar mi?Acil bilen varsa yarin yine bosuna notere gitmeyeyim..Tskkrler

Üst Alt