Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hayırlı olsun. Bizde sayenizde aklımızda ki soru işaretlerinin cevabını almış oluyoruz.Arac megane müşterisi hazır Sadece devir yapılacak prosedürü merak ettim.Teşekkürler
Proje çizdirip söktürdüğün zaman da mı olmuyor?özel tertibatlıysa engelsiz birine satış yapamazsın o araç özel tertibatlı olarak emniyette kayıtlı.
Proje çizdirip söktürdüğün zaman da mı olmuyor?
Mesela bende sadece şöfor koltuğunun sağında gaz ve fren var hiç kullanmadım daha bu tertibat 2 tane demir parçası biri gaz pedalına kaynatılmış diğeri frene ben bu 2 kaynağı çekiçle kırdırıp tabana vidalanmış 2 vidayı söktürmek için çok mu para harcayacam?proje çizimi yaptırıp tertibatı söktürürsen alabilirsin ama oda çok masraf çıkarıcak bilgin olsun.
proje çizimi yapaçaksın söktürçeksin muaneye sokup söktürdüğüne dair rapor tutanagı yaptırcaksın oldan sonra notere gidip tertibatsız kaydı yaptırıp öyle stışı yapabilir... hatırlatma için sağol...
Engelsiz birine satıp nereye ne kadar ödedi. ne yaptığını ve nereleri gezdiğini anlatacak bir arkadaşımız yok mu?Almasi kolay satmasi zor yani tertibatlı olunca
5 yılı dolmuşsa ve donanım yoksa, doğrudan noter satışı yapılabilir.