Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl süreli emekliyim. Kontrolden ne kadar önce sigorta müdürlüğüne gideyim?

Candido

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
@OturanBoğa Merhaba benim engelli raporum var emekliyim 5 yil sureli verildi 2028 yilinda yenilemeye gidecegim,bu süreçte 3 ay once meme kanseri oldum suan kemoterapi görüyorum, sizce yeniden rapor icin simdi basvurayim mi yoksa 2028 i bekleyim mi,çalışmıyorum ev hanımıyım, teşekkürler

@Candido, geçmiş oldun emeklilik süresinin dolmasına 3 ay kala bulunduğunuz ilin ssk emeklilik servisine giderek hastaneye sevk ala bilirsiniz 3 aydan önce sevk vermezler prosedür bu şekilde.Engreli raporu icin hastanede yoğunluk oluyorsa şayet 4 ay kala hastaneye sevk icin takib edin ve süreli raporunun bitmesine 3 ay kalan tarihe denk gelecek şekilde randevu alın ve randevu aldıgınız tarihten 2 gün önce ssk ya giderek hastaneye sevk yazısı alın işleminiz daha çabuk yaparsınız Şuanda bireysel olarak engelli raporunu yeniletmrnizin hiç bir faydası olmaz .Zatwn mevcut da 5 yıllık raporunuz var engelli kimlik kartınızda vardır.mevcutdaki haklardan faydalanıyorsunuzdur yani.şuan icin rapor yenileme konusunu kafanıza takmayın uzunca bir süre var zaten 2028 yılına

Üst Alt