Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl dolmadan engelliden engelliye araç satışı?

temha38

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ortopedik engelliyim yurt içinden 2012 yılında engelli aracı aldım. engelli birine satmak istiyorum. Alacak olan kişi aynı şartları taşımak zorunda mı ? sadece h sınıfı ehliyeti ve özel tertibatlı araç kullanabilir raporu olması yeterli mi ?

Aracınız hakkında bilgi ve resimler gorebilirmiyim?

Aranan tek şart, o kişinin de vergi isitsnalı araç almaya uygun raporunun olmasıdır. Aracı aldıktan sonra kendine uygun şekilde donanım taktırabilir...

teşekkürler bülent bey.

saliha hanım, chevrolet cruze hb 1,6 motor otomatik vites, 2012 model.. :)

yurtdışından araç alan birindden araç alınca 10 yıl sıfırdanmı başlar kanun nasıldır

merhaba

ben engelli den engelliye devir aldım 5 ay kullanmış aldıgım kişi 2014 model elden aparatlı kullanıyormuş bende elden aparatlı olarak rapor almıştım h sınıfı ehliyetim var vergiden muaf raporumda vardı noter ve vergi dairesinde satış işlemlerını hallettik bitti bukadar..

Salim bey, alış-satış işlerini nasıl yaptığınızı sıralar mısınız ? benim araçta beş yıl satamaz şerhi var ilk işlem vergi dairesi mi yoksa noter mi ? bilgi verirseniz çok sevinirim. bilen arkadaşlarda bilgi verirse iyi olur :)

5 yıl dolmadan engelliden engelliye satış prosedürü konusunda deneyimi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt