Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl doldu tertıbatlı aracımı satıcam. Tertibatı ne zaman çıkartmalıyım?

vega1616

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
5 ylını doldurdu tertıbatlı aracımı satıcam notere gıderken tertıbat ıslemlerını yaptırdıktan sonramı gıdelım yaptırmadan oncede olurmuu

Notere direk kit sat tertibati cikardinmi diye sormuyolar muayene yaptinmi diye soruyorlar

Muayene yaptırdığına dair belge istemiyorlar mi

Bana sadece muayene yaptirdinmi diye sordu bende yaotim dedim ama normal muayene gunu gelmisti onu yapmistim ve satisi yaktim hic bir sirun cikmadi tertibatinida normal bir kapirtaciya cikardim okadar.. diger turlu sana tekrar proje cizdiriyorlar ve o yertibati takdirdigin yere gidiyon belliki sende bursadasin bes yolda biri var bu isi yapiyor ve cok para istiyor tekrar ona gidicen ek 1 belge alip muayene gidicen birton is ben bunlarin hicbirini yapmadim direk niterden sattim notere git bunu dene kaybedecek birseyin yok

haklısnınz aslında kaybedecek bır seyım yok ama ruhsatta tertıbatlı arac yazıyor satacagım kısı normal bır kısı ruhsttakı o yazının degısmesı gerekıyor tyrafık proje ve muayne evraklarını ıstemezmı veya sız nasıl yapğtınız merak ettımm bende bursadayımm ve besyoldakı kısıyı bılıyorum

Üst Alt