Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son 5 senedir 1 atak normalmi ilaçlar koruyucu tedavi için kullanılıyor sanırım 1 sene sonra ilaçsiz devam edilebilir dedi doktor kullandığım ilaçlar depakin chore 1500 ve rexapin 15
Arkadaş bu işler böyle gider önce 6 ay içmelisiniz derler . Sonra 2 seneye çıkar , sonra bu ilaçlar sizi koruyor derler. Derler derler. İlaç kesmezler ölenee kadar devam .
Evet ilk hastalandım ilaca başladim remisyona girdim remisyona girmek için nal vurulmak lazım nallayin norodol akineton. Largatil stabilim şu an 23 yıldır
Merhabalar ben bipolar hastasıyım depakin ve rexapin alıyorum son gittiğimde doktor hanım depresif şikayetlerimden dolayi prozac yazdı bende atak geçireceğim korkusu başladı sizce neden
@Mustafa788,
Ben 3 yıl antidepresan kullanıyorum ve atak geçirmedim. Hastalık yok hasta vardır derler. Senin de aynı durumda olacaksın diye bir kural yok. Eğer hasta olsaydın hipomani veya maniden bahsediyorum korku hissetmezsin. Psikiyatri hakkında bilinmesi gerekenler isimli konuya bipolar ve anksiyete hakkında ekleme yapmıştım onu okuyabilirsiniz isterseniz.