Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 mart EKPSS için büyük eylem | Adana/mersin/hatay/gaziantep

Tedas01

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar;

5 Mart Perşembe günü büyük bir kadro sayısı almak için kimler gelecek? Büyük katılım yapmak zorundayız , Şayet çoğunluğu oluşturamazsak Engelli Öğretmenler gibi zafer kazanamadan büyük hayal kırıklığı yaşayabiliriz 2.tercihlerde.
ADANA/MERSİN/HATAY/GAZİANTEP şehirlerinden gelecek olanlar beraber bir kafile oluşturalım. Şimdilik 30-40 kişiyiz...

yani bu bölgede bilinen 30-40 kişiyiz birbirimize bildirdiğimiz.

Ankradaki toplantıya katılmayan cidden çok büyük şeyler kaçırır arkadaşlar bu son toplantı haberiniz olsun sonra sayı açıklandığı zaman buralarda ağlamayın.

Allah nasip ederse samsundan bende geleceğim..

gel kardeşim gel hep beraber oradayız adım cumali küçük görüşelim

5 mart ta çalışma bakanlıgı önündeyiz 15 kadro için geliyoruz turhan içli

Arkadaşlar 5 mart perşembe günü çalışma bakanlıgı önünde toplanıyoruz konfedarasyon bşkanı turhan içlinın de katılımıyla en az 15 bin kadro isteyecegiz ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur engelli ögretmenler haklarını aldılar sıra bizde lütfen lütfen 2 gün kaldı her kese haber edelim

Etkinliği ne kadar çok paylaşırsak o kadar etkili oluruz

EKPSS 2015 atamalarında "En az 10 bin kadro" sloganıyla, 5 MART'TA, Ankara'da, SAAT 11:00'de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde toplanılacaktır. Büyük bir katılım olmasını umuyoruz. Tüm EKPSS adaylarını desteğe çağırıyoruz..Servis ayarlanmış olup, Saat 09.00 da Ankara Gar'ından, Saat 10.30 Aşti'den hareket edecek. Öğle yemeği verilecek..Pansiyon üzerinde çalışmalar sürüyor.Beklentiler karşılanmazsa, 'Açlık Grevi' yapılacaktır...
Bu hepimizi ekmek davasıdır, duyarsız kalmayın..
"SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ"...

nerde bu millet sabah kimler geliyor

Engelliler, EKPSS 2015 kadroları için Ankara'da toplandı

Engelliler, EKPSS 2015 atamalarında "en az 10 bin kadro" sloganıyla; Ankara'da, SAAT 11:00'de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde toplandılar.
Bakanlık yetkilileriyle görüşme yapılması planlanıyor. Toplantıya, çok sayıda engelli ve yakını katıldı.
Beklentiler karşılanmazsa, eylemin 'Açlık Grevi'ne kadar varacağını belirttiler...
AYRINTILAR GELİYOR...
5396bdd4-23c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg
7e2254fd-21c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg
802254fd-21c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg
5096bdd4-23c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg
842254fd-21c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg
8a2254fd-21c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg
862254fd-21c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg

Engelliler Sitesi - Engelliler EKPSS kadroları için Ankara'da toplandı

arkadaşım önce düşürülen % dereceleri için de konuşulsun hastahaneden kaybolan atılan raporlar hakkında konuşma yapsınlar

77526.jpg

UMUT, HAYAL KIRIKLIĞINA DÖNÜŞTÜ!

Eyleme katılanlardan aldığımız bilgiye göre; Bakanlık önünde basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısının ardından, eylemi koordine eden ve basın toplantısı yapılana kadar oluşumun içinde olan; ancak, eylem öncesinde bakanlıktan randevu talep etmediği için Bakanlık yetkilileriyle görüşme gerçekleştiremeyen Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli'nin grubu yalnız bırakıp "başınızın çaresine bakın, dağılın" dediğini aktardılar. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelip, umutları kırılan 30-40 engelli, oturma eylemine geçti. Grup, Bakan Faruk Çelik ile görüşme yapabilmek için bekliyor.

Toplantı sonrası yalnız bırakılan engelliler:
fdd955b4-59c3-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg

Engelliler Sitesi - EKPSS toplantısı hüsranla sonuçlandı

Son düzenleme:
Evet bu sefer katılım biraz daha fazla gibiydi ama yine de bence yeterli değildi, bakanlık randevusu olmadığı için 10 15 güne sarktı sonrasında olumlu bir şey olmazsa açlık grevi yapılacağı söylendi, engellileri bu kadar uğraştırıyorlar yazık ya!!!

Bir atasözü: "Kılavuzu karga olanın burnu moktan çıkmaz" bu olaya cuk oturdu....
Siyaset, siyasetçi bulaştırırsanız sonuç bu olur.. Aday adayını yanınıza almak en büyük hataydı...
Herkese eçmiş olsun.. 3-4 bin kadro açılırsa öper başımıza koyarız artık..

bu şahsiyet muhalif partinin aday adayı sırf gösteriş olsun rant kazanmak için eyleme katıldı ee iktidarın bakanıylada görüşmek randevu almak rakip siyasetçinin işine gelmediği için olan onlarca şehir dışından oraya giden engelliye oldu. bu ve bunun gibiler yüzünden engelli başkanı sözde engelli olduğumdan utanıyorum elim kolum bacağım gözlerim böbreğim kalbim beynim artık her neyse herhangi bir organım hasta diye değil benden olup beni kendi içiin kullananlardan dolayı engelli olmamdan utanıyorum bakan yarın birgün siz koordine olmayı beceremiyorsunuz bide memurlukmu yapacaksanız derse cevabımız ne olacak?

seçim öncesi güzel kadro verilir arkadaşlar bozmayin moralinizi
zira ben de öyle atananlardanim

eğer kadrolar dendiği gibi 5.000 civarıysa iş aramaya başlamak en mantıklısı

Ali_gs sana katılıyorum. İş aramaya başlamak lazım... :(

bende gördüm çok iddaalılar yalan borçları yok ya bize mantıklıda sadece 5.000 kadro vermeleri ne de olsa çok az kişiyiz biz engelliler haa az kişi olmamız sorun değil sesimizin çıkmaması hani "ağlayan çocuğa meme verilmez" "hak verilmez alınır" gibi atasözlerimiz var ya işte biz ne ağlayıp meme istiyoruz ne de hakkımızı istiyoruz eğer sadece 5.000 kadro verirlerse gidip çırılçıplak soyunacam bide eğilecem önlerinde bayan arkadaşlardan dolayı daha açık konuşamıyorum demek istediğimi anlamışsınızdır umarım artık herşeyi geçtim yaptıkları işkenceye dönüşüyor

Üst Alt