Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4C statüsünden engelli emeklilik başvurusunun tamamlanması ne kadar sürer?

dertas

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
23
"Engelli emeklilik süreci ne kadar sürer "

4c engelli emekli olan varmıdır acaba🤔

başvuru yaptım 16/5/2025 tarihinden beri 'aylık bağlanma servisine sevk edildi' yazıyor.

Kurumum aracılığıyla ben de başvuru yaptım 4c emeklilik sistemine oradan sgk dys e düşmesini bekliyorum

Hakkımıza hayırlısı ile emeklilik olur inşaAllah

• Beğen
Reaksiyonlar: aro
dys çalışmıyor, ''4C Emeklilik İşlemleri Evrak Takibi'' e devletten bakabilirsin.

ne zaman başvuru yaptın?

benim başvurum 10 gün'de aylık bağlanma servisine sevk edildi. ben posta yoluyla başvurdum. tek kurum sadece 4/C

@aro,

Merhaba 4C engelli emeklilik basvuru ve sonuclanma süreci kaç gün sürdü acaba?

@aro,

Su anda malullere aylık baglama servisind sevk edildi durumunda benim basvuru. Bundan sonraki sürec nasıl ilerliyor sağlık kurulu toplanma tarihine mi bağlı peki. Hiç bir yerde net bir bilgi bulamıyorum sürecle ilgili. Zahmet olmazsa yazar mısınız rica etsem

@aro,
Merhaba basvuru malullere aylık baglama servisinden, aylık baglama servisine gecti. Bu ne demek oluyor biliyor musunuz ? Yaklasık bir haftadır da burda görünüyor.

Bu soruya cevap verebilir misiniz @aro . Bende aynı durumdayım şu anda... @Didemas sizin son durum nedir

şöyle çıkıyor.
"4C emeklilik işlemleri evrak takibi" ekranında -->> tarihlerde bir belirsizlik var benim manuel olarak girdiğim tarihleri baz alarak cevap verirseniz sevinirim.
1-->06/08/25 evrak ilk kayıt
2-->13/08/25 TE EVRAK MALÜLLERE AYLIK BAĞLAMA SERVİSİNE SEVK EDİLDİ
-->> SONRA 22 SİNDE SAYFA GÜNCELLENDİ VE
3-->22/08/25 TE AYLIK BAĞLAMA SERVİSİNE SEVK EDİLDİ
-->> 28/08/25 te sayfa güncellendi
4-->28/08/25 SAĞLIK KURULUNA RAPOR GÖNDERİLDİ --->> en son aşaması bu

benim işlemler yeni başlıyor demek mi oluyor bu

Evrak Bilgileri
Evrak TarihiGeldiği YerVaride TarihiEvrak Açıklamaİşlem Tarihi
06/08/2025DYS-TAH22/08/2025AYLIK BAĞLAMA SERVİSİNE SEVK EDİLDİ13/08/2025
06/08/2025DYS-TAH22/08/2025EVRAK MALÜLLERE AYLIK BAĞLAMA SERVİSİNE SEVK EDİLDİ13/08/2025
06/08/2025DYS-TAH22/08/2025SAĞLIK KURULUNA RAPOR GÖNDERİLDİ13/08/2025

Üst Alt