Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 oranında raporum var. Vergi indirimine başvurursam oranım düşürülür mü?

Benimde vergi indirimine hak kazandığımda onaylandı demişlerdi telefonda....

onaylanmamış derlerdi :)

Cümlemizden kardeşim...

darısı başımıza ilerde inş bizimde rapor oranı düşmeden onaylanır..

raporm 1ayda onaylandı arkadaşlar darısı bekleyen arkadaslara

amin..dediğim gibi rapor düşmemiş ama düşmeme sebebi işitme kaybındanmı yoksa raporun yeni olmasımı bilemedim :D bunu hala da çözemedim

valla mühendis kardeş nedesem yalan raporda yenıydı 1,5 aylıktı belkı ondan yada seçımler yaklasıyorya oy içinde olabılır bana gore hersey nsıp kısmet kardeşim allah nasıp ederse hiçkıimse engel olamaz

mrb ben sakat kadrosundan emeklı olsam ilerleyen senelerde devlet benden tekrardan yenı rapor isteyebılırmı bole bır yetkısı varmı

arkadaşlar raporum 33 günde onaylandı işyerime nezaman gelır

mrb arkadaşlar raporum onaylandı 1 sene emeklı olsam rapaorum eskı dıye problem cıkarmı yardımcı olurmusnuz

raporum maliyeye geldı....

arkadaşlar bugun maliyeye raporum geldı gıttım gordum bı fotokopısını aldım gıttıgıbı gıbı geldı 1 hafta içinde işyerine gelır dedıler darısı bekleyen arkadaşlara allah yardımcınız olsun arkadaşlar 45 gun meraktan çatladım sonunda allah nasıp ettı bu sıteyı bana tavsıye eden özellikle kalem hanıma ve yazıştığım arkadaşlara allah razı olsun hepınızın yolu açık olsun....

Sevindirici bir haber sizin adınıza bende mutlu oldum

allah razı olsun Bülent bey...

teşekkür ederim gülgül....

ben ocak ayında başvurdum raporum tam yüzde 40tı yüzde 40la geri geldi.3.derece vergi indiriminden faydalanıyorum.1 ayda sonuçlandı hatta 20 günde birşey olmaz başvur

rapor malıyeden işyerıne kac gunde gelıyor..

arkadaşlar malıyeden rapor işyerine kacgubdur geliyor 10 gun oldu daha gelmedı

benım % 49 iki kulakta %95 duyma eksikliği var faydalanmak istiyorum asgari ücrete calısyorum ve ihtiyaclarımı karsılayamıyorum ankaraya giderse evragım dusururler die korkuyorum dusulurse sakat kadrosundan cıkartılma korkusu var kagıdı donenler donus yaparsa hepımızı aydınlastmıs olurlar ...

Ebru engelli kadrosundan çıkarılmazsın sadece vergi indiriminden faydalanamazsın Ankarada rapor oranın düşürülmü onu bilemem tetkiklerin tamsa ve bu oranı aldıysan yüksek ihtimal onaylanır diye düşünüyorum.
Tarum41 :D gözünaydın...

arkadaşlar yüzde 46 ıle vegıden yenı muaf oldum daha once yazdığım gibi yalnız kafama takılan 1 2 soru var suan çalışıyorum yaza doğru nasıpse basvurcam emeklılıge emeklı olunca uzerıme ev araba vs.. bırsey olsa emeklı aylığım kesılırmı bıde emklı olunca tekrardan başka yerde veya aynı yerde calısmak yasalmı lütfen yardımcı olurmusnuz

rapor işyerıme nekadar surede gelır

arkadaşlar beklemekten sıkıldım tam 1 ay oldu malıyeden işyerme gelcek rapor hal gelmedı malıyeyı ardım cuma gunu açıl postayla yolluyoz dedı amahal gelmedı nasıl bır iş bu ben kendım alsam malıyeden olmazmı ankara bıle bu kadr bekletmedı yuh ya :(

arkadaşım ben senin gibi bekledim bir ay boyunca gelmedi diye oysaki işyerime 11 günde gelmiş işyerinin ihmarkarlıgından bana 21 gün sonra ulaştı belkidew vermek istemediler ama sonunda aldım ve dilekçemi verdim içeriye senin aynı bir durum olmasın işyeriyle alakalı..

valal engın kardeş benım personelle aram cok ıyı hergun soruyorum gelmedı dıyorlar daha neyapabılırımkı

İstanbul'da 1 aydan önce zaten gelmesi mümkün değil. Bence bu hafta gelecektir.

Malulen emeklilik içinde hastane heyet raporumu geçerli acaba

OturanBoğa;

bulent şimdi ben izmittenım malıye burdan ıstanbulamı yoılluyor ordanmı gelecek ısyerıme bugun aradım malıyeı gelmıstır edı İstanbul lafı etmedı bız burdan açıl postayla işyerınegelır dedı nasıl bır kurgu bu anlamadım

Maliye defterdarlığa gönderir, defterdarlık da size.

OturanBoğa;

teşekkürler bulent bey evise bakıyorum hala çıkmıyor neyse beklıcez artık

Arkadşlar Ankara sağlık kurulu kaldırıldı diye bir şey yok onu nereden çıkardınız, Daha yeni % 50 raporumu ankara sağlık kurulu % 42 ye düştü
yanlış yönlendirme yapmayalım

emeklılık basvurusunda izleyecegım yol....

merhaba ben emeklılık için basvurucam neyapmam lazım suan çalışıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olurmusnuz...

slm tarum 41 vergi indirimi yazını aldınmı? oran düşürdülermi acaba.Benim ile senin raprun hemen hemen aynı bende gönderdim. henüz cevap gelmedi. Bende test sonuçlarını göndermedim sadece raporumun aslını verdiler bana senin raporun aynı şekil onaylandımı? kaç günde geldi? bilgilendirirsen sevinirim.

suleymanok;

kardeşim yüzde 46 aldım aynn geldı işyerime geldı 45 günde maliyeye geldı ankaradan 1 ayda sonuçlandı inşallah sonuçlanır kulaktan pek dokunmuyorlar kardeşim hyırlısı artık

merhaba ank bekledıgınız cvp geldımı ?? ben dede benzer bekleme sıkıntısı var. bugun sgk malıyenın raporu gerı postaladıgını ve artık bakmayacagını ıfade ettı .. ne olacak dedıgımde oda bılmıyor ustlerıne yazı yazmıslar mahdurlar ne olacak dıye cvp beklıyorlarmıs.. ben netten ögrendım 30.03.2013 de ankara olayı kalmıs. ama fosillesmıs sgk calısanları durumdan bi haber malesef :( sızde ne oldu ögrenmek ısterım

Bülent bey şu konuda bılgınız varsa paylaşırmısınız? vergı ındırımınden emeklı bırı ekpss ye gırıp kazanır ve atama gelırse atanabılırmı ?? maasın kesılmesı sıkıntı degıl. atanırmı sadece ?

Aysun hanım benım raporum onaylandı ankaradan geldı 10 gun once işyerime geldı sızede neden bole dedıler bılgım yok

Üst Alt