Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 oranında raporum, 3727 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

recoreco

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben01.10.1972 doğumluyum 01.06.1989 tarihin işe başladım askerlik yapmadım çünkü muafiyetim var ve sezoluk işler de
çaışdım ne yazıksı bazı işverenlerim (TURİZM SEKTÖRÜ ) ssk primlerini ödememiş olup bazı günlerim eksik olduğunu öğrendim ..
05.03.2010 tarihinde hastaneden % 46 özürlü raporu aldım 01.05.2010 tarihinde işyerlerinde engelli kadrosunda vergi indirimli olarak
işe başladım 31,10,2012 tarihinde 3727 gün toplamış oldum.
bu günlerle emekli olabilirmiyim
iyi çalışmalar..

2008_oncesi.PNG

Sigorta girişiniz staj değil tam primden yatırılmışsa 15 yıl 3600 gün şartlarını tamamlamışsınız emeklilik için başvuru yapabilirsiniz.

Emeklilk evrakları.

Daha önceki mesajıma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Emeklilik evraklarımı eksiksiz olarak SGK ya teslim ettim.
Ancak dün beni çağırdılar ve işlemlerimin tamamlanabilmesi için vergi dairesinden
Vergi indiriminden yararlandığıma dair bir yazı istediler.

Ancak şöyle bir şey öğrenmek istiyorum. Benim vergi indirimim olmasına karşın işyerlerim
bu vergi indirimimden faydalanmadılarsa ben şimdi emekli olamıyormuyum.
İşyerlerime sordum. Birinin vergi dairesi beyoğlu diğerininki ise kavaklıdere İzmir den kalkıp
buralara gidip eldenmi araştıracağım.
SGK daki bey biz yazarsak aylar sürebilir diyor.

Peki işyerlerim benim vergi indirimimi uygulamadılarsa emeklilik hakkım ölmüşmü olacak öğrenmek istiyorum.

Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Recep

işverenlerin vergı ındırımını uygulaması problem degıl sadece maasına 20 30 tl fark odeyeceklerdı ondan kactılar yada haberlerı yoktu senın emeklılıgını etkılemez basvurunu yap hergecen gun zararına

Üst Alt