Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 raporum var. H sınıfı ehliyet cıkarmak istiyorum..?

umıtdogan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%45 raporum var h sınıfı ehliyet cıkarmak istiyorum tekrar hastaneye gitmem gerekiyormus kurula girmem gerekiyormus tekrar bana ehliyet icin farklı rapormu cıkarıcaklar yoksa eski raporumu iptalmi edicekler bunu öğrenmek istiyorum

%45 lik raporunu ne için aldıysan ona göre geçerlidir.

Bu alacağın raporda
"H sınıfı araç(otomobil) kullanabilir" ,
"ÖTV indiriminden faydalanır " ,
"Özel tertibatlı araç kullanabilir" (engel durumuna göre)
yazarsa hiç sıkıntı çekmeden ehliyet ve otomobil alabilirsin. Raporda bunlar yazmazsa baya sıkıntı oluyor...

umıtdogan;

vallahi arkadaşım ben özel bir tıp merkezine gittim ve doktor mevzuata baktı raporun varsa getir dedi bende raporuna göre rapor veririrm dedi. benimde en son 2008 ylında vergi indirimi için aldığım rapor var bakalım götürcem ne çıkacak.

derece

arkadaşlar bu ötv oranı rapordaki yüzdeye göremi yoksa sabitmidir oranlar yani her yüzdeye değişik orandamı uygulanır yoksa aynı oranmı uygulanır her rapora

arkadaşım bu ötv indiriminde rapr oranının pek fazla önemi yok
raporda arabayı sürmeye engel ortopedik rahatsızlığının yada engelinin yazması gerekiyor.
ortopedik bi rahatsızlığın varmı?

ümit geçmiş olsun .arkadaşım ben sana kısaca anlatmaya çalışayım umarım bilgi verebilirim.benim.E SINIFI ehliyetim vardı .sağlığımı kaybettim. tırafığe baş vurdum.tırafık ilsağlıga ilsağlık hastaneye.ordan rapor verdiler.h sınıfı uygundur aldım ama inankı hangı aracı kullanacağımı bile bilmiyorum.bence bence araç kullanımında bir sıkıntın yoksa normal ehliyet al derim.var ise ozaman raporun oranı ferketmiyor

Üst Alt