Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 raporlu biri evde bakım aylığı alabilir mi?

musty35

Aktif Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
benım %45 raporum var. suan 2022 maaşı almaktayım.
benım sorum sadece sağ bacakta sorunu ve skolyozu olan bırının bu maası alıp alamayacağı hakkında.
dışarıda vızır vızır gezen bırçok ınsan bakım maasıda almakta bu nasıl saçmalık anlamak mumkun deyıl. bu tamamen gelen gorevlılere bağlı sanırım. bız evde 4 kişiyız, sadece babamın emeklı aylığı var. 650 lıra. ben çalışmıyorum, hiçbır ssk yesılkart vs. guvencem yok. bu maaşı bağlatmak için sadece bu kıstas yeterlı mı ve bu aylığı bağlatamazsam aylık yukseltme yapmak ıstıyorum, onun içinde tekrar rapor almak gerekıyo galıb.a polıo sekelı ve skolyozum olduğu için %70 rapor alabır mıyım sızce ?

Hayır, evde bakım aylığı alamazsın.

2022 maaşının yükseltilebilmesi için %70 ve üzerinde rapor alman gerek. Skolyoz ve bir bacaktaki aksama için o oranda rapor alabileceğini sanmıyorum. Ama denemek istersen, bir devlet hastanesine 2022 maaşı için rapor talebinde bulunabilirsin...

Üst Alt