Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 rapora itiraz etmeli miyim?

denizmm

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm raporumu bugun aldim raporum %45 surekli ama sanki bi yalnislik var kronik hebatitden oran verilmemis neden verilmedi acaba sizce itiraz etmelimiyim rapora .
Raporu engelli indiriminden yararlanmak icin aldim ileride vergi indiriminden yararlanmak istiyorum bu raporun bana faydasi olurmu

Diabet 20
Kalp 30
Kolda hareket kisitligi 2

Baypass degil uc damar tikanikti ikisine stent takildi bir damar acilmadi tedavim devam ediyor diye sanirim 30 verildi..zaten stent yapilmasaydi baypas yapacaklardi

geçmiş olsun banda %30 vermişleridi bypasstan dolayı

Sizede cok gecmis olsun benim anlamadigim kronik hrbatitim oldugu halde oran vermediler niye gerek duymadilar acaba halen anlamis degilim...

gerek yok boşuna etme %45 ile %59 arasında en küçük fark yok ama %60 ı geçecekse anca öyle olur %60 ı geçmesı ıcınde aşagı yukarı %72 civarı engel oranı çıkarsa %60 ı geçer yoksa çok zor bir anlamı yok.

% 45 rapor senin her işine yarar itiraz etmene gerek yok bence.

Tamam arkadaslar ama ilerde erken emeklilik icin onume engel cikarmi diye dusunmustum ..cevaplariniz icin tesekkurler ..ama yine de bana haksizlik yapildigini dusunuyorum..

Bu arada gidip ücretsiz istanbul kart aldim islem 5 dk bitti ve ilkkez bu kartla otobuse bindim..baska nelerden yararlanabilirim..fikri olan..

Evet b var ilk 6 ay baraclude kullandim tekrar 1 yilljk rapor cikardi dr ve bu ilaci belkide omur boyu kullanacaksin dedi enzimler en son tahlillerde normal cikti hatta dna da 20 yaziyordu belki oyuzden vermemis olabilirler ama illginc sonucta fibroz 3 de ..

valla ailenle yaşıyorsan bile belediyeye basvur su faturası % 50 gelıyor baska bişiye yaramıyor kpssye giresin :)

Ev et biyopsi oldum hemde iki kez devlet hastanesi alamadi korkudan 1 yil kadar belki daha fazla erteledim sonunda ozel bir hastanede uyutularak alindi sonuca gorede doktorum ilaca basladi.. yok sadece 20 yaziyordu en son tahliller ve enzimlerde normal degerlerdeydi ona ragmen yinede devam edilmesine karar verildi ilacin.yine de gecmeyecek omur boyu tasiyacagim bir hastaliga nasil oran vermediler anlamiyorum bir ara ilaca baslamadan once 34 binlerdeydi saka gibi..yinede sukur halimize..

Kpss lik isim yok ben 40 yasini devirdimm �� ama su da boyle bir imkan varsa basvurum tesekkurler daruldarp ilgin icin..

Keske hastalik olmasada bizde kendimizi bunlarla ugrasirken bulmasak..acikcasi ben erken emeklilik icin ugrasuyorum ..suan biyerde calismiyorum olay bu..

Valla demek kafaya gore takiliyor dr fulyacim..ama puan fazlasi ilerde emeklilik isini kolaylastirir diye dusunuyorum..

denizmm

Gemi, metro gibi toplu taşıma araçlar dan faydalanırsınız. Başka bir faydası olmaz.

Evet insallah gorecez tabi once is bulmak lazim ...

Cok tesekkurler seker cocuk iki gundur ucretsiz biniyorum yalniz binerken tarih cikiyor anlamadim son kullanma tarihi diye gorunuyor ozamanlar tekrar mi cikarmam gerekiyor..

taha_

Tip 2 olarak geciyor yaklasik 15 20 senedir var bende..

Ilk onceleri Kac kez hastaneye yattigimi hatirlamiyorum surwkli yuksek seyreden bir seker ve ona bagli gelisen olaylar..simdi biraz daha akillandim hos arada sanki seker felan yokmus gibi davransamda asla kendini unutturmayan pis lanet bir hastalik...rabbim kimseyi surundurmesin elden avuca birakmasin..

Üst Alt