Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

41 yaşımdayım ama kendimi çok küçük hissediyorum!?

@sokr@t, çocuklardan daha saf hissediyorum kendimi. Sanırım fiziken de kendimi gelişmemiş olarak görüyorum.

Sanırım bunun tam olarak nedeni Şizofreni ile Atipik otizm olsa gerek.

Sakallara jilet vurmamıştım askerlik muaf olduğundan.Favoriler düzelsin diye jilet vurdum.Bu sefer sakalda çizikler yaralar oldu.Herhalde polislik olunca jilet vurulduğundan kamufile ediyor durumu.Daha genç gösteriyordum.Yaşıtlarıma göre 3 sene geriden geliyor olabilirim.O da duyduğum bir sesti dayanağı yok.

@Ahmet T, bedenen geç gelişmiş yada az gelişmiş olarak hissediyorum.
Ruhen de çocuk ruhu gibi hissediyorum.

Acaba şundan dolayi mi oluyo ki
Şimdi kendini olgun biri gibi hissetmediğin için bunu büyütüp fiziğininde mi gelismemis olduğu hissi geliyo sana acaba otomatik
Aslinda gayette mantıklı da konusuyosun
Bence biraz kendine haksizlik ediyo gibisin sanki

Atipik otizm geç gelişkenliğe/az gelişkenliğe sebep olmakta. O zaman bilfiil ruhtada sıkıntı oluyor diye anlatayım sizlere.

BUNU ANLATABİLMESİ ÇOK ZOR.

@Sakar_Şakir_60, çocuklar gençler daha uyanık şimdi daha hazır cevap falan oluyorlar tabii bilgisayar internet sosyal medya şu bu derken erkenden açılıyorlar bizim çocukluğumuz daha saf daha sessizdi konuşmazdık pek büyüklerin önünde falan bu mudur mesele ?

Üst Alt